Cietā rieksta meita parāda krūtis caurspīdīgā blūzītē! FOTO
Skauta Villisa nenēsā krūšturi un dedzīgi iestājas par sieviešu tiesībām brīvi demonstrēt krūtis.
Slavenības
2015. gada 12. oktobris, 05:31

Cietā rieksta meita parāda krūtis caurspīdīgā blūzītē! FOTO

Jauns.lv

Aktieru Brūsa Villisa (60) un Demijas Mūras (52) vidējā meita Skauta Villisa (24) nesen viesojusies pasākumā, ko par godu sava jaunākā albuma izdošanai rīkojusi popzvaigzne Rianna (27).

Skauta aktīvi iestājas par tiesībām, lai sievietes sociālajos tīklos drīkstētu publiskot fotogrāfijas, kurās redzamas atkailinātas krūtis. Pērn viņa savdabīgi protestēja pret „Instagram” liegumu publiskot fotogrāfijas, kurās redzamas kailas sieviešu krūtis. Viņa ar kailu ķermeņa augšdaļu pastaigājās pa Manhetenu (Ņujorka). „Tas ir atļauts Ņujorkā, bet nav atļauts „Instagram”!” – pēcāk komentēja Skauta.

Villisa norādījusi uz spēkā esošo likumu, kas ļauj pa ielām staigāt ar atkailinātu krūšu daļu, un to, ka sociālajā tīklā „Instagram” šādus foto neļauj ievietot. „Ja jums nepatīk tas, ko redzat, tad vairs nelasies manu blogu. Es jums neuzspiežu savu ķermeni, lai arī man tajā ir komfortabli,” saviem lasītājiem pavēstījusi Skauta.

Arī ikdienā prestižās Brauna universitātes absolvente iztiek bez krūštura, par ko varēja pārliecināties arī paparaci, kas redzēja viņu pametam ballīti. Skauta bija tērpusies caurspīdīgā melnā blūzītē zem kuras bija labi redzamas viņas kailās krūtis.


Kasjauns.lv / Foto: Vida Press