Slavenības
2020. gada 30. maijs, 07:48

Hercogiene Megana vērsusies policijā: viņa nejūtas droši jaunajās mājās

Jauns.lv

Pierunājot vīru princi Hariju aiziet no karaliskās ģimenes un aizbraukt no Lielbritānijas, hercogiene Megana cerēja aizbēgt no tā, ko viņa uzskatīja par ļaunprātīgu vajāšanu no vietējo plašsaziņas līdzekļu pārstāvju puses.

Hercogiene Megana ar dēlu viņa 1. dzimšanas dienā

gallery icon
17

Bet kas gan notiek tagad? Padzīvojot Kalifornijā vien pāris mēnešu, hercogiene pārliecinājusies, ka arī Amerikā neviens nedomā “likt viņu mierā”, kā bija cerējusi. Turklāt Kalifornijā Meganai nācies saskarties ar daudz biedējošāku situāciju, nekā tikai nepatīkamiem rakstiem par sevi preses slejās.

Prinča Harija un Meganas īrētā māja Malibu

gallery icon
28

Tagad Meganai jātiek galā ne tikai ar parastiem paparaci, kas dežurē pie viņas mājas, bet arī ar droniem, kas lido tieši virs viņas un mazā dēliņa Ārčija galvām. Kvadrokopteru lidojumi, kas filmē un fotografē hercogieni un viņas ģimeni kļuvuši tik bieži un neatlaidīgi, ka viņa bijusi spiesta vērsties policijā.

Prinča Harija un Meganas Mārklas dzīvesvieta Beverlihilsā

gallery icon
15

Kā teikts iesniegumā, droni lidojuši virs mājas – kur šobrīd dzīvo Megana, princis un viņu dēls – šā gada 9., 19., 20. un 25. maijā. Turklāt šīs tehnoloģiskās ierīces riņķojušas ļoti zemu,  vien kādu piecu metru augstumā virs mājas jumta. Pēdējā reizē drons lidinājies tieši virs gadu vecā Ārčija galvas, kad Megana rotaļājusies ar dēlu piemājas āra baseinā. Savā iesniegumā Megana norādījusi, ka šāda situācija ir nepieņemama jau pati par sevi – pat, ja ar pārliecību var apgalvot, ka tie bijuši tikai paparaci vadīti droni. Jo nevar izslēgt, ka tā nav teroristu okšķerēšana, ar mērķi nodarīt ļaunumu viņas ģimenei!

Hercogiene Megana un princis Harijs ar dēlu Ārčiju pieņemšanā Dienvidāfrikā

gallery icon
12

Skumjākais šajā stāstā, ka jau no paša sākuma praktiski visiem, izņemot Meganu, bija skaidrs: prese nekur šajā pasaulē nebeigs izrādīt pastiprinātu interesi par viņu. Savulaik, kad pāris vēl nebija pieņēmis lēmumu pamest karalisko ģimeni, Kenterberijas arhibīskaps brīdināja: pat, ja Megana un viņas vīrs nolemtu atteikties no tituliem un aizbrauktu no valsts, viņiem visur sekotu paparaci, lai kur ģimene nolemtu apmesties. Viņš tolaik izteicās, ka, neatkarīgi no tā vai esi esošais vai bijušais karaliskās ģimenes pārstāvis – statuss viņiem ir kā “spriedums uz mūžu”.