foto: Publicitātes foto
Lielā pieprasījuma dēļ TC “Alfa” izsludina divus brīvdabas kino seansus
Kino
2020. gada 14. maijs, 09:24

Lielā pieprasījuma dēļ TC “Alfa” izsludina divus brīvdabas kino seansus

Jauns.lv

TC “Alfa” izsludinātais brīvdabas kino vakars, kas atklās šī gada jauno kino sezonu uz tirdzniecības centra jumta, guvis milzīgu atsaucību, tāpēc 21.maijā ir nolemts organizēt papildu filmu seansu.

“Cilvēku pastiprinātā interese par izsludināto kino pasākumu ir pierādījums, ka nepieciešams domāt par alternatīvu izklaides un kultūras pasākumu organizēšanu. Tāpēc, lai gan bijām plānojuši sagaidīt balsojuma beigas, jau otrajā dienā pēc kino pasākuma izsludināšanas, nolēmām organizēt divus kino seansus, katrā demonstrējot citu filmu. Īpaša uzmanība tiks pievērsta personāla un apmeklētāju, kuri kino vēros no automašīnām, veselības aizsardzībai un kārtības noteikumu ievērošanai,” stāsta TC “Alfa” vadītāja Liene Apine.

Kā ziņots iepriekš, interesenti tiek aicināti nobalsot par vēlamajām filmām līdz šā gada 17.maijam. Piedāvājumā iekļauti dažādu žanru kino, tostarp animācijas filmas ģimenēm ar bērniem.

Balsošanai piedāvātās animācijas filmas ģimenēm ar bērniem: 

  • PLAYMOBIL. FILMA / PLAYMOBIL: THE MOVIE (dublēta latv.val.)
  • AUNIŅŠ ŠONS: FERMAGEDONS / SHAUN THE SHEEP MOVIE: FARMAGEDDON
  • NEGLĪTĀS LELLĪTES / UGLY DOLLS (dublēta latv.val.)

 Balsošanai piedāvātās vakara filmas:

  • AFĒRISTES / HUSTLERS (komēdija - angļu val., ar subtitriem latv.val.)        
  • UZ NAŽIEM / KNIVES OUT (aizraujoša detektīvfilma - angļu val., ar subtitriem latv.val.)              
  • SUŅA CEĻOJUMS / A DOG'S JOURNEY (ģimenes filma - angļu val., ar subtitriem latv.val.)             

Kino seansi notiks plkst. 16.00 un plkst. 20.00, un tiks demonstrētas divas vislielāko balsu skaitu saņēmušās filmas. 

Kino vakars tiek organizēts, ievērojot 12.03.2020. Ministru kabineta rīkojumā Nr.103 “Par ārkārtējās situācijas izsludināšanu” 07.05.2020. veiktos grozījumus, kā arī Kultūras ministra 12.05.2020. rīkojumu Nr. 2.5-1-65 “Par sociālās distancēšanās nodrošināšanu publiskos kultūras pasākumos, kuros apmeklētājs piedalās, atrodoties vieglajā transportlīdzeklī”.

TC “Alfa” vēlreiz atgādina, ka pasākuma apmeklētājiem ir stingri jāievēro tirdzniecības centra noteikumi, kas paredzēti veselības aizsardzības nodrošināšanai. Pasākuma rīkotāji aicina būt atbildīgiem, ievērot valdības pieņemtos norādījumus, lai sevi un citus  pasargātu no inficēšanās riska!