foto: Publicitātes foto
Marija Naumova ar draugiem pašizolācijas laikā Mātes dienā sveic ar dziesmu "Mātes rokas"
Slavenības
2020. gada 10. maijs, 09:30

Marija Naumova ar draugiem pašizolācijas laikā Mātes dienā sveic ar dziesmu "Mātes rokas"

Jauns.lv

Dziedātāja Marija Naumova ar domubiedriem Covid-19 pandēmijas laika Mātes dienā ierakstījusi dziesmu, sūtot pavasarīgu sveicienu visām mammām, vecmammām, omītēm. Dziesmas ieraksts tapis, katram darbojoties attālināti - savās mājās.

"Ar prieku un milzīgu mīlestību sirdī, nosūtām jums dziesmu "Mātes rokas", ko katrs savā mājā ierakstījām kā audiāli, tā vizuāli. Ideja, kas ātri pārtapa izpausmē," Mātes dienas rītā vēstī Marija Naumova un viņas komanda. 

Ar šo dziesmu šajā sarežģītajā laikā Marija un viņas draugi sūta bezgalīgi daudz mīlestības, atbalsta, laba vēlējumu un milzīgu pateicību visām mammām, vecmammām un omītēm.

"Lai jūs spēcina Mātes Zemes pavasara dzīvīgums un skaistums! Lai visas mammas, visā pasaulē būtu veselas un dzīvespriecīgas, lai viņu bērni būtu laimīgi, līdzcietīgi un mīlestības pilni!" viņi novēl.

"Šis bija mūsu sirds aicinājums! Kad radās doma ieskaņot un iemūžināt tieši šo dziesmu pašizolācijas versijā, visi bija - par! Mēs esam fantastisku mammu bērni, kuri cenšas pieņemt šo laiku, tādu, kāds tas ir. Mēs esam komanda, kura mīl mūziku un kopābūšanas prieku, mēs turpinām muzicēt, tiesa, savādāk," par dziesmas savdabīgās versijas tapšanu stāsta dziedātāja un viņas kolēģi. 

Noklausies Marijas Naumovas un viņas draugu radīto dziesmu "Mātes rokas":

Mātes dienas apsveikumā piedalās - Rolands Beļēvičs (taustiņi), Norberts Skraucis (bass), Ingus Feldmanis (ģitāra), Andris Buiķis (bungas), Jegors Kovaikovs (ģitāra). Dziesmu izpilda Marija Naumova, mūzikas autors - Ingus Feldmanis, vārdu autores - Vēsma Kokle-Līviņa un Līga Robežniece, studijas Mix & Mastering - Andris Buiķis. Video veidojusi TV režisore Dita Torstere.