foto: Ekrānuzņēmums
VIDEO: šovu zvaigzne Magone atminas savu kāzu nakti - vīrs piedzēries un no gaidītajiem mīlas priekiem nekas nav sanācis
Magone kāzu naktī droši vien uz Žani bija itin pikta.
TV
2020. gada 29. aprīlis, 06:11

VIDEO: šovu zvaigzne Magone atminas savu kāzu nakti - vīrs piedzēries un no gaidītajiem mīlas priekiem nekas nav sanācis

Jauns.lv

Kā liecina ieskats “STV Pirmā!’ realitātes šova “Slavenības. Bez filtra” sērijā, kas pie skatītājiem nonāks šodien, populārā dzejniece Magone Šutoviene kopā ar vīru Žani gremdēsies nostalģiskās atmiņās par abu kāzu dienu.

Izrādās, tā pagājusi visai vētraini – Žanis esot piedzēries, Magonei uz rokas uzlijis šampanietis un arī laulību gredzens aizripojis pa zemi. Tāpat arī tik ilgi gaidītā kāzu nakts izvērtusies pavisam citādāka, nekā Magone cerējusi -  dzejniece bija domājusi tieši šajā naktī ieņemt abu kopīgo bērniņu, taču vīrs bijis pārāk “sasvinējies”.

“Es jau gaidu, ka kaut kas būs, a tas kā akmens -  tinkš, gultā iekšā un krāc!” kāzu nakts notikumus atceras Magone.

Uz kājas dzejniecei bijusi "jaunavības biksīte", kas vīram ar zobiem nost jāvelk. Bet apreibinātais Žanis, protams, līdz šai nodarbei nav ticis. "Gandrīz 40 gadus gaidīju savu nakti, bet man piga tikai," ar smaidu sejā sūrojas Magone.

Tāpat raidījumā viņa atklāj, ka lēmusi par labu savas kleitas pārdošanai. Turklāt jau apdomājusi arī tās cenu un par savu krāšņo līgavas kleitu šovu zvaigzne vēlas vismaz piecus tūkstošus eiro – tā, lai mājai jumtu iznākot uzlikt. Un kā nu ne – kleita ir ne tikai rūpīgi šūta un profesionāli veidota – debesu zilā un koši baltā krāsā, ar mežģīnēm - , bet arī papildus vērtību tai piešķir fakts, ka to valkājusi tik spilgtā personība. “Viena sasvīduša hokejista maiciņu par 10 miljoniem nopērk. Tik daudz es neprasu, pagaidām tik par pieciem tūkstošiem. Varbūt kādam iekrīt sirdī.” smejoties saka Magone.

Šovu zvaigznes Magones grūtnieces fotosesija

Dzejnieces un šovu zvaigznes Magones Šutovienes grūtnieces fotosesija.

gallery icon
5