foto: Twitter
Iespējams, no koronavīrusa miris filmas “Gladiators” operators
Operators Fēlikss Šroers.
Slavenības
2020. gada 24. marts, 18:54

Iespējams, no koronavīrusa miris filmas “Gladiators” operators

Jauns.lv

Filmas “Gladiators” un seriāla “Holiouksa” operators Fēliks Šroers devies mūžībā, uzskatot, ka viņam bijis koronavīruss, - apliecinājusi viņa māsa. Analīzes neesot veiktas.

Operators Fēlikss Šroers mūžībā devies aizvadītajā piektdienā, tikai dažas dienas pēc tam, kad sācis ievērot pašizolāciju. Šroera māsa Silvija savā “Twitter” blogā raksta, ka brālis pēdējos divus mēnešus slimojis, un viņam bijuši simptomi, kas liecinājuši par koronavīrusu.

“Es piektdien zaudēju brāli,” raksta Silvija. “Viņam divus mēnešus bija klepus un iesnas.”

“Iepriekšējā pirmdienā ģimenes ārsts viņam ieteica antibiotikas un pašizolāciju. Viņš nomira piektdien.”

“Šķiet, ka viņam bija spēcīga alerģiska reakcija uz medikamentiem, bet viņš bija pārliecināts, ka ir saslimis ar Covid-19. Analīzes netika veiktas.”

foto: Twitter

Silvija apliecinājusi, ka gaidīs ekspertīzes slēdzienu par nāves cēloni un šobrīd neizplatīs nekādus minējumus. Viņa brāli nosaukusi par “stipru un stoisku” cilvēku.

“Slimnieku kopšanas atbalsts nebija pieejams, un tīmeklī sniegtais padoms ļāva viņam noticēt, ka alerģiskā reakcija bija tikai noderīgu zāļu blakusefekts. Tāpēc viņš turpināja tās lietot,” raksta Silvija.

“Bet mēs nevaram šobrīd spriedelēt, jo neesam runājuši ar tiesu medicīnas ekspertu.”

“Dusi mierā, Fēliks Šroer, tu biji īsts zelta gabaliņš. Tu biji stoisks un stiprs un ticēji, ka dari vispareizāko.”

“Rūpējieties par sevi. Cilvēkiem ieteikts palikt mājās vieniem, bet tas ne vienmēr ir pareizākais un negarantē pietiekamu aprūpi.”