1dienas
19stundas
26minūtes
55sekundes

Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
foto: Lia Toby/WENN.com/Vida Press
Andželina Džolija un Breds Pits 2014. gadā, kad vēl bija pāris.
Andželina Džolija un Breds Pits 2014. gadā, kad vēl bija pāris.
Slavenības

Breds Pits un Andželina Džolija apvienojušies, lai būtu līdzās meitām operāciju periodā

Jauns.lv

Bijušais laulātais pāris aktieri Andželina Džolija un Breds Pits īslaicīgi apvienojušies, kad vajadzējis būt līdzās meitām Šilo (13) un Zaharai (15) plānoto operāciju laikā, - informē TV programma “E! News”.

Breds Pits un Andželina Džolija apvienojušies, lai...

Džolijas un Pita meita Šilo pēc gūžas operācijas pārvietojas uz kruķiem

Aktrise Andželina Džolija par meitām veiktajām ķirurģiskajām operācijām pastāstījusi savā esejā, ko Starptautiskajā sieviešu dienā uzrakstījusi izdevumam “Time”. Viņa atklāj, ka Zahara pēdējo divu mēnešu laikā piedzīvojusi vairāk nekā vienu operāciju, taču aktrise nepasaka, kādu problēmu dēļ vecākā meita nonākusi slimnīcā.

Holivudas aktrise Andželina Džolija ir mamma trim bioloģiskajiem un trim adoptētājiem bērniem.

Andželina Džolija ar saviem bērniem

Holivudas aktrise Andželina Džolija ir mamma trim bioloģiskajiem un trim adoptētājiem bērniem.

Runājot par meitu Šilo, Džolija atklāj, ka tīņu vecumu sasniegušajai jaunietei veikta gūžas operācija. Līdzīgi kā stāstot par Zaharu, aktrise savos paskaidrojumos ir visai skopa. Lai gan viņa norāda, kāpēc bioloģiskā meita nonākusi slimnīcā, aktrise nepiemin, vai ķirurģiska iejaukšanās bijusi nepieciešama kādas traumas rezultātā jeb iemesls ir pavisam cits.

Džolijas meita Šilo lauzusi roku

Bijušā Holivudas pāra Andželinas Džolijas un Breda Pita kopīgā meita Šilo Džolija-Pita atlabst pēc kritiena no snovborda dēļa, kā rezultātā ...

Taču Džolija uzsvērusi, ka situācijas bijušas ļoti nopietnas. Savā esejā viņa raksta, ka meitenes “cīnījušās, lai to pārdzīvotu un atlabtu”.

Andželina Džolija ar bērniem Losandželosā 2019. gada jūnijā

Savā rakstu darbā aktrise arīdzan norāda, ka Zahara un Šilo viņai devušas atļauju pieminēt viņu medicīniska rakstura problēmas un paslavējusi, cik gādīgas viena pret otru meitenes bijušas atlabšanas laikā.

Andželina Džolija ar bērniem filmas „Dumbo” pirmizrādes vakarā

“Mana jaunākā meita [Vivjena] kopā ar māsu rūpīgi sekoja līdzi tam, ko dara medmāsas un nākamajā reizē pašas viņām palīdzēja,” slavē lepnā mamma. “Es redzēju, kā manas meitenes tik viegli noliek visu pie malas, lai palīdzētu viena otrai, un izjūt prieku pakalpot tiem, kurus viņas mīl.”

Andželina Džolija un viņas meitas tiekas ar Sīrijas bēgļiem

Aktrise Andželina Džolija apmeklējusi sīriešu bēgļu nometni Jordānā, un šajā ceļojumā līdzi ņēmusi vecākās meitas Šilo (11) un Zaharu (13). ...

Lai gan aktrise savā esejā nepiesauc šķirto vīru, kāds no paziņām apliecina, ka aktieris Breds Pits nav apmeklējis BAFTA balvu ceremoniju šā gada februārī, lai varētu būt līdzās meitām.

Andželina Džolija un Breds Pits

Andželina Džolija un Breds Pits

Kāds cits informators apliecina, ka Breds un Andželina “vienādā apmērā dalījušies rūpēs par meitām un viņu veselību visā šajā laikā”.

Andželina Džolija ar bērniem filmas „First They Killed My Father” pirmizrādē

Aktrise Andželina Džolija ar bērniem filmas „First They Killed My Father” pirmizrādes vakarā Ņujorkā.

“Es redzēju, kā meitenes drosmīgi skatās acīs savām bailēm. Mēs visi pazīstam brīdi, kad neviens mums nespēj palīdzēt, un vienīgais, ko varam darīt ir aizvērt acis un dziļi elpot. Kad tikai mūsu pašu spēkos ir spert nākamo soli vai dziļi elpot sāpju laikā, tāpēc mēs braši turamies un tā darām,” savā esejā raksta Džolija.

Aktrise Andželina Džolija ar bērniem Toronto starptautiskajā filmu festivālā.

Andželina Džolija ar bērniem Toronto filmu festivālā

Aktrise Andželina Džolija ar bērniem Toronto starptautiskajā filmu festivālā.

Aktrise pati labi zina, ko nozīmē ķirurģiskā iejaukšanās. 2013. gadā viņai veica abpusēju mastektomijas operāciju, lai izvairītos no jebkādas iespējas nākotnē saslimt ar krūts vēzi. Džolijas mamma Maršelina Bertrāna 2007. gadā mira no šīs slimības. Viņa bija 56 gadus veca. Krūts vēzis atņēmis arī Andželinas Džolijas tantes un vecmāmiņas dzīvības.

Andželina Džolija ar bērniem viesojas Kambodžā

Andželina Džolija ar visiem sešiem bērniem ieradusies Kambodžā, kur reklamē savu jaunāko filmu „First They Killed My Father”, kas šajā ...

Andželina savā esejā norāda, ka Zaharai un Šilo šajā grūtajā periodā līdzās bijuši arī viņu brāļi Medokss (18), Pakss (16) un Nokss (11).

Džolijas un Breda Pita meita vairāk līdzinās puisītim