foto: Publicitātes
Iesprūdusi tualetē, piedzemdējusi teju minūtes laikā – šovu zvaigzne Magone atceras, kā Anglijā laidusi pasaulē savu trešo atvasi
Drīz vien Magone kļūs par četru bērnu māmiņu.
TV
2020. gada 19. februāris, 13:44

Iesprūdusi tualetē, piedzemdējusi teju minūtes laikā – šovu zvaigzne Magone atceras, kā Anglijā laidusi pasaulē savu trešo atvasi

Jauns.lv

Jau pavisam drīz populārā dzejniece un šovu zvaigzne Magone Šutoviene kļūs par māmiņu ceturtajam bērniņam. Nu viņa pastāstījusi, kā notikusi trešās atvases dzimšana.

Šovu zvaigznes Magones grūtnieces fotosesija

Dzejnieces un šovu zvaigznes Magones Šutovienes grūtnieces fotosesija.

gallery icon
5

Kanāla “STV Pirmā!” realitātes šova “Slavenības. Bez filtra” skatītājiem nav noslēpums, ka Magone un viņas vīrs Žanis cer uz meitiņu un tai iecerēts visai neparasts vārds – Latvija. Šī vakara sērijā Magone ķersies pie dzemdību somas sarūpēšanas un atminēsies piedzīvojumiem pilno notikumu Anglijā, kad laidusi pasaulē jaunāko atvasi – Fēniksu.

Emocijām bagātais notikums aizsācies jau mājās, kad pēc dzemdību pirmajiem signāliem abi ar Žani saukuši ātro palīdzību, taču tā ar ierašanos nemaz nav steigusies. Tālāk pāri jau slimnīcā gaidījis vēl amizantāks notikums  - Magonei savajadzējies uz labierīcībām, taču pēcāk sāpju dēļ nav varējusi vairs atslēgt durvis un no telpas tikt ārā. “Jūs saprotiet, man iestājās panika. Man dēls tūlīt dzims tualetē, bet durvis ir ciet. Ja viņas neatvērsies, nāksies sist, lauzt un būs daudz darba!” spraigos notikumus Anglijas slimnīcā atminas Žanis. Tāpat viņš ne bez lepnuma atklāj, ka pēc tam, kad Magone tomēr durvis atvērusi, mazulis piedzimis ļoti ātri, teju “minūtes laikā.”