foto: Hahn Lionel/Abaca/Sipa USA/ Vida Press
Orlando Blūms jaunajā tetovējumā kļūdaini uzraksta sava dēla vārdu
Orlando Blūms.
Slavenības
2020. gada 16. februāris, 08:01

Orlando Blūms jaunajā tetovējumā kļūdaini uzraksta sava dēla vārdu

Jauns.lv

Filmu „Karību jūras pirāti” un „Gredzenu pavēlnieks” aktieris Orlando Blūms sev uz rokas uztetovējis dēla vārdu. Taču viss nav beidzies tik skaisti, kā būtu gribējies. Tetovējumā ieviesusies kļūda.

Ja kāds izšķiras par labu tetovējumam, kas viņa miesu rotās uz mūžu, ir vairāk nekā pašsaprotami, ka vēlamais dizains ir iepriekš rūpīgi pārdomāts. Ja tetovējumā paredzēts rakstīt kādu vārdu svešā valodā, tad tā gramatika un pareizrakstība jāpārbauda vismaz trīs reizes, pirms ķerties pie tintes un adatas.

Taču, ja tetovēta tiek Morzas ābece, tad kāda maza kļūdiņa neviļus var gadīties.

foto: NEMO/ NGRE / BACKGRID/All Over P/ Vida Press
Orlando Blūms ar dēlu Flinnu un līgavu Keitiju Periju Aspenas slēpošanas kūrortā šā gada janvārī.

Orlando Blūms nesen kā sociālajos tīklos padalījies ar fotogrāfiju, kurā redzams viņa jaunais tetovējums. Aktiera rokas apakšdelmu tagad rotā viņa deviņus gadus vecā dēla Flinna vārds, kas rakstīts, ievērojot Morzas ābeci. Vārds papildināts ar dēla dzimšanas datumu un laiku. Flinns nācis pasaulē 2011. gada 1. jūnijā pulksten 9:03 no rīta.

Vairāki aktiera „Instagram” profila sekotāji paslavējuši viņu par oriģinālo tetovējumu, kā arī cildinājuši Blūma tēva jūtas, izvēloties sev šāda veida tetovējumu. Taču vērīgākie fani ievērojuši mazu kļūdiņu Flinna vārda rakstībā. Tie, kas pārzina Morzas ābeci, norādījuši, ka trūkstot viena punkta.

Orlando Blūms pastaigā ar dēlu Flinnu un suni

gallery icon
27

„Hei, draugs, tu esi uzrakstījis vārdu nepareizi,” atzīmē kāds fans. „Kungs, piedodiet, bet šis tetovējums nozīmē vārdu Frinns,” atzīmējis otrs.

Kļūmi savā „Instagram” blogā atzinis arī Orlando Blūma tetovējuma mākslinieks Balazs Berksenijs. Viņš publiski painformējis satrauktos fanus, ka nelielā kļūda tuvākajā laikā tikšot izlabota.

„Brīnišķīgs atgādinājums Orlando Blūmam par viņa dēlu,” pie fotogrāfijas pierakstījis tetovējumu meistars.

„Un, jā, vārdā trūkst viena punkta. Mēs to zinām. Tas tiks izlabots.”

Orlando Blūma dēla Flinna māte ir austrāliešu modele Miranda Kera, ar kuru aktieris trīs gadus bija precējies. Pāris salaulājās 2010. gadā.

Keitija Perija un Orlando Blūms Montekarlo operas Gala pasākumā

gallery icon
14

Pērn pēc divu gadu ilgas draudzības Blūms un dziedātāja Keitija Perija paziņoja par saderināšanos. Vēlāk Keitija Džimmija Kimmela sarunu šovā atklāja, kā mīļotais viņu bildinājis Valentīndienā un apliecināja, ka šis brīdis bijis „ārkārtīgi jauks”.

„Mēs devāmies vakariņās un es domāju, ka pēc tam iesim baudīt mākslu, taču mūsu ceļš veda uz helikopteru,” atceras Perija.

Keitija Perija un Orlando Blūms bauda romantiku Eda Šīrana koncertā

Keitija Perija un Orlando Blūms roku rokā apmeklējuši Eda Šīrana koncertu Losandželosā. Aculiecinieki apgalvo, ka pāris pavadījis daudz laika viens ...

gallery icon
5

„Helikopterā mūs gaidīja šampanietis, bet viņam kabatā bija kastīte. Vēl viņam bija zīmīte, kurā uzrakstīts viss, ko šajā brīdī vēlas pateikt.”

Pēc bildinājuma un nolaišanās uz kādas ēkas jumta, Keitiju gaidījis vēl viens pārsteigums. Ballīte, uz kuru bija sapulcināta visa ģimene un tuvākie draugi.

Miranda Kera un Evans Špīgels kāzu dienā

Austrāliešu modele Miranda Kera kāzu dienai ar „Snapchat” dibinātāju miljardieri Evanu Špīgelu izvelējusies modes nama „Dior” darinātu līgavas kleitu.

gallery icon
3

Orlando Blūma bijusī sieva Miranda Kera 2015. gadā uzsāka romantiskas attiecības ar „Snapchat” dibinātāju Evanu Špīgelu. 2016. gada jūlijā pāris saderinājās, bet 2017. gada maijā nosvinēja kāzas. 2018. gada 7. maijā pasaulē nāca abu pirmais kopīgais bērns – Flinna pusbrālis Hārts. Savukārt pērnā gada oktobrī Miranda kļuva par māmiņu trešo reizi. Jaunākajam dēlam viņa devusi vārdu Mailzs.

Miranda Kera un Evans Špīgels

Austrāliešu modele Miranda Kera un „Snapchat” dibinātājs Evans Špīgels iepazinās modes nama „Louis Vuitton” rīkotās vakariņās Ņujorkā 2014. gadā, sāka ...

gallery icon
34