foto: Twitter
Cilvēki bija šokā, uzzinot, kas patiesībā ir šī japāņu skolniece
Takuma Tani jau kopš bērnības piesaistīja māksla.
Trakā pasaule
2020. gada 16. janvāris, 13:33

Cilvēki bija šokā, uzzinot, kas patiesībā ir šī japāņu skolniece

Jauns.lv

Grūti noticēt, taču šī miniatūrā skolniece nav tā, par ko uzdodas. Viņa nemaz nav meitene. Patiesībā zem grima slēpjas 42 gadus vecs divu bērnu tēvs.

foto: Twitter
Takuma Tani jau kopš bērnības piesaistīja māksla.

Lai arī Takuma Tani izskatās kā vidusskolniece, patiesībā tas ir vīrietis, kurš piedzima 1977. gadā. Puisi jau kopš bērnības piesaistīja māksla. Trīs gadu vecumā zēns sāka apgūt klavierspēli un apmeklēt vokālās stundas. Kopš tā brīža Takuma ar mūziku ir nešķirami. Skolā viņš sāka rakstīt dzeju, bet 28 gadu vecumā, sekojot saviem sapņiem, kļuva par rokgrupas vokālistu.

foto: Twitter
Vīrietis turpina savu muzikālo karjeru, turklāt viņš ir izveidojis savu sieviešu apģērbu zīmolu.

34 gadu vecumā vīrietis nolēma kardināli mainīt savu imidžu un izmēģināja uz sevis miniatūras skolnieces tēlu. Izrādījās, ka viņam ir talants.

Pārsteidzošā japāņu skolniece Takuma Tani šokē daudzus cilvēkus

Grūti noticēt, taču šī miniatūrā skolniece nav tā, par ko uzdodas. Viņa nemaz nav meitene. Patiesībā zem grima slēpjas 42 ...

gallery icon
36


Neskatoties uz to, ka Takuma jau ir vairāk nekā 40 gadu, viņam izdodas izskatīties neticami jaunam un, protams, arī sievišķīgam. Pateicoties savam izskatam, viņš sociālajos tīklos bieži piesaista visas pasaules cilvēku uzmanību. Imitēt meiteni viņam ir diezgan viegli, jo vīrietis ir tikai 162 centimetrus garš, un viņš sver tikai 47 kilogramus.

foto: Twitter
Takuma Tani ir divu bērnu tēvs.

No pirmā acu uzmetiena liekas, ka fotogrāfijas apstrādātas ar "Photoshop" palīdzību, bet vīrietim ir ļoti bagātīga pieredze ar pilnīgu pārvērtību. Takuma Japānā piedalījies daudzos televīzijas šovos, un skolnieces lomā viņam izdevies apgūt vairākas profesijas. Vīrietis turpina savu muzikālo karjeru, turklāt viņš ir izveidojis arī savu sieviešu apģērbu zīmolu, vēsta Odditycentral.

Neskatoties uz pastāvīgo kritiku, Takuma apliecina, ka viņam ir tiesības izskatīties tā, kā viņš vēlas.

foto: Twitter
Vīrietis ir tikai 162 centimetrus garš, un viņš sver 47 kilogramus.

"Esmu šeit, lai paziņotu vienu svarīgu domu – jums ir visas tiesības darīt to, ko vēlaties. Nebaidieties no tā, kā citi reaģē uz jūsu drēbēm un izturēšanos. Nepievērsiet tam pārāk daudz uzmanības. Vai tas, ko valkājat atbilst jūsu vecumam un dzimumam. Vienkārši izbaudiet dzīvi," stāsta Takuma.