foto: Hahn Lionel/Abaca/Sipa USA/ Vida Press
Gvineta Paltrova pārdod sveces, kas smaržo kā viņas vagīna
Gvineta Paltrova.
Slavenības
2020. gada 16. janvāris, 11:23

Gvineta Paltrova pārdod sveces, kas smaržo kā viņas vagīna

Jauns.lv

Amerikāņu aktrise Gvineta Paltrova pārsteigusi savus fanus ar visai savādu produktu – sveci, kas “smaržo kā vagīna”. Šis jaunievedums ātri vien izpirkts, lai gan sveces cena nemaz nav tik maza.

Paltrovas dzīvesstila mājaslapā “Goop” laiku pa laikam atrodamas dažādas neierastas lietas – sākot no ļoti pikantas un dārgas apakšveļas un beidzot ar neparastām seksa rotaļlietām.

Tomēr tagad Paltrova, šķiet, pārspējusi pati sevi – piedāvājuma klāstu papildinājusi svece ar nosaukumu “Šis smaržo kā mana vagīna”. Sveces cena ir 78 dolāri (70 eiro).

foto: Ekrānuzņēmums

Svece piedāvājumā parādījusies 2020.gada janvārī un ātri vien izpirkta. Kā norāda Paltrova, viņas svecei ir “amizanta, jauka, seksīga un necerēti skaista smarža”, kurā jaušamas pelargoniju, bergamota, ciedra, Damaskas rozes un muskusa notis.

Mājaslapā “Goop” teikts, ka šīs svecs mērķis ir noskaņot prātu fantāzijām, pavedināšanai un izsmalcinātam siltumam.

Gvineta Paltrova sava zīmola „Goop” kosmētikas prezentācijas pasākumā

gallery icon
8

2019.gada septembrī savu produktu dēļ Gvineta gan nonāca nepatikšanās un bija spiesta izmaksāt 145 tūkstošus dolāru lielu kompensāciju lietā par vaginālajām olām.

Gvineta Paltrova un saderināšanās ballītes viesi (2018. gads)

Gvineta Paltrova un saderināšanās ballītes viesi

gallery icon
15

Mājaslapā "Goop" tika apgalvots, ka šīs vaginālās olas var stabilizēt hormonu darbību, regulēt menstruālo ciklu, novērst dzemdes prolapsi un uzlabot urīnpūšļa darbību. Tomēr kā secināts tiesā, šādiem apgalvojumiem nav bijis zinātnisku pierādījumu.