Madonna un viņas 36 gadus jaunākais draugs Ahlamaliks Viljamss

gallery icon
20
Slavenības
2019. gada 24. decembris, 09:10

Madonnas jaunā drauga vecākiem nav nekas iebilstams, ka dēls satiekas ar 36 gadus vecāku sievieti

Jauns.lv

Popmūzikas karalienes Madonnas 25 gadus vecā drauga vecāki komentējuši savas atvases jaunās attiecības: “Mīlestībai nav vecuma, ja runa ir par diviem pieaugušiem cilvēkiem.”

Aizvadītajā nedēļā 61 gadus vecā dziedātāja un dejotājs Ahlamaliks Viljamss nofotografēti, apskaujamies uz viesnīcas balkona Maiami. Lai gan Madonna nav publiski komentējusi savas jaunās attiecības, to jau paspējuši izdarīt Viljamsa vecāki, apliecinot, ka viņu dēls un popmūzikas karaliene ir pāris.

Madonnai 60!

gallery icon
116

Drū un Lorija Viljamsi pastāstījuši, ka paši ir lieli Madonnas fani. Viņi neredzot nekā nosodāma vai izbrīna vērta tajā, ka viņu dēls satiekas ar 36 gadus vecāku sievieti.

Vecāki atklājuši, ka Ahlamaliks jau viņus iepazīstinājis ar savu draudzeni. Viljamsa kungs (59) pastāstījis izdevumam “The Mirror”: “Viņa mums teica, ka ir ļoti viņā iemīlējusies un, ka mums ne par ko nav jāraizējas, jo viņa par mūsu dēlu parūpēsies.”

“Mēs zinām, ka viņiem abiem ir liela gadu starpība – 36 gadi. Madonna ir divus gadus vecāka par mani,” norādījis dziedātājas mīļotā vīrieša tēvs. “Es vaicāju dēlam, kādas ir viņa jūtas pret Madonnu, un viņš atzina, ka nekad nav bijis laimīgāks.”

Drū Viljamss un viņa sieva Lorija (55) atklājuši, ka dēls izteicies, ka jūtoties tik laimīgs, ka būtu gatavs popzvaigzni apprecēt.

Vecāki teic, ka dēls jau esot iepazinies ar visiem sešiem Madonnas bērniem, to skaitā dziedātajās vecāko meitu Lurdesu, kurai ir jau 23 gadi un kuras audžutēvs kļūtu Ahlamaliks, ja viņš apprecētos ar popmūzikas karalieni.

Lai gan ziņa par Madonnas un Ahlamalika attiecībām plašāku sabiedrību sasniedza vien aizvadītajā nedēļā, Viljamsi apliecina, ka dēls ar dziedātāju ir pāris jau aptuveni gadu, bet pazīstot viens otru vismaz piecus gadus. Ahlamaliks kā dejotājs piedalījies arī Madonnas nesenākajās pasaules turnejās “Rebel Heart” un “Madame X”.

Madonnas mīlas dzīve jau sen piesaista sabiedrības un mediju uzmanību. Laika posmā no 1985. gada līdz 1989. gadam dziedātāja bija precējusies ar aktieri Šonu Pennu. 2000. gadā viņa apprecējās ar britu kinorežisoru Gaju Ričiju. 2008. gadā pāris šķīra laulību un dala aizbildnības tiesības par abu bioloģisko dēlu Roko un adoptēto dēlu Deividu.

Madonnu vienojuši arī vairāki romāni ar gados ļoti jauniem vīriešiem. Pēc šķiršanās no Gaja Ričija dziedātāja bija kopā ar Hesusu “Jēzu” Lusu (viņš bija nepilnus 29 gadus jaunāks).

Madonnas puisis

gallery icon
8

Pāra kopābūšanas laikā pat klīda runas par to, ka abi domājot par kopīgu bērnu. Popzvaigzne bija arī iepazinusies ar Hesusa mammu, kura bija vairākus gadus jaunāka par viņu pašu.

Madonna šķiras no Jēzus

gallery icon
9

Pēc tam sekoja attiecības ar dejotāju Brahimu Zeibatu (viņš bija 28 gadus jaunāks). Jaunā vīrieša māte Patrīcija Vidāla nebija sajūsmā par savas atvases attiecībām ar popzvaigzni. Taču galvenais iemels nebija lielā gadu starpībā, bet gan tas, ka Brahims bija musulmanis, bet Madonna – jūdaiste. Vidāla kundze bija 8 gadus jaunāka par Madonnu.

Madonna un jaunais draugs Brahims Londonā

gallery icon
17

Šīm attiecībām sekoja romāns ar gados vēl jaunāku puisi – dejotāju Timoru Stefensu, kurš bija vēl 2 gadus jaunāks par Brahimu Zeibatu.