Deivids Bekhems pārdod savu pēc pasūtījuma izstrādāto auto. FOTO
Bijušā futbolista Deivida Bekhema automašīnas salonā ir ar rokām šūti polsterēti ādas sēdekļi un plāksnīte ar uzrakstu „Dizainēts Deividam Bekhemam”. Viņa uzvārds izšūts uz grīdas paklājiņiem, bet riteņi mašīnai ir lielāki nekā standarta, lai piešķirtu spēkratam iespaidīgāku izskatu.
Slavenības

Deivids Bekhems pārdod savu pēc pasūtījuma izstrādāto auto. FOTO

Jauns.lv

Tagad jūs varat braukt kā Deivids Bekhems (40)! Bijušais futbolists nolēmis pārdot savu pēc individuāla pasūtījuma izstrādāto „Range Rover” apvidus automašīnu.

Deivids Bekhems pārdod savu pēc pasūtījuma izstrād...

Pēc individuāla pasūtījuma izstrādātais 2007. gada izlaiduma „Range Rover Sport” jau tuvākajās dienās nonāks zem izsoles āmura. Tiek prognozēts, ka šo automašīnu pārdos par 25 000 sterliņu mārciņām jeb 38 118 eiro.

Bekhema spēkratu dizianējis un pielāgojis sportista vēlmēm zīmols „Kahn Conversions”, kas ir pasaules līderis automašīnu modē. Par šo pasūtījumu bijušais Anglijas komandas kapteinis samaksājis 100 000 sterliņu mārciņas jeb 152 489 eiro.

Mašīnas salonā ir ar rokām šūti polsterēti ādas sēdekļi. Spēkratu rotā arī plāksnīte ar uzrakstu „Designed for David Beckham” („Dizianēts Deividam Bekhemam”). Sportista uzvārds izšūts arī uz mašīnas grīdas paklājiņiem.

Automašīnas riteņi ir lielāki nekā standarta, lai piešķirtu spēkratam skarbāku un iespaidīgāku skatu.

Aizmugurē esošās pasažieru vietas aprīkotas ar „PlayStation”, lai dēliem būtu izklaidējoša vizināšanās.

Automašīnas nobraukums ir 62 000 jūdzes (99 779 km). Pirmoreiz tā reģistrēta ar numura zīmi „DB1001”.

Deivids Bekhems pārdod savu pēc pasūtījuma gatavoto auto

Bijušā futbolista Deivida Bekhema automašīnas salonā ir ar rokām šūti polsterēti ādas sēdekļi un plāksnīte ar uzrakstu „Dizainēts Deividam Bekhemam”. ...

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press