Slavenības
2019. gada 8. decembris, 08:05

Hercogiene Ketrīna atklāj mīlīgu jaunumu par princi Luisu

Jauns.lv

Kembridžas hercogiene Ketrīna atklājusi mīlīgu faktu par savu jaunāko atvasi, kad kopā ar pirmsskolas vecuma bērniem bija devusies uz stādaudzētavu izvēlēties Ziemassvētku eglītes.

Hercogiene Ketrīna kopā ar pirmsskolas vecuma bērniem viesojās zemnieku saimniecībā, kur tiek audzētas eglītes. Viņa kopīgi ar bērniem baroja ziemeļbriežus ar ekoloģiski draudzīgu barību, kā arī pagatavoja dažus svētku dekorus. Piedaloties šajās aktivitātēs, trīs bērnu māmiņa atklājusi arī šo to interesantu par savu jaunāko atvasi princi Luisu.

Hercogiene Ketrīna kopā ar bērniem izvēlas Ziemassvētku eglītes 2019. gadā

gallery icon
30

Hercogienes mīlīgā atzīšanās sekoja pēc tam, kad viens no mazajiem zēniem, kas piedalījās šajā pasākumā, pieglaudās hercogienei, kad viņa kopā ar pārējiem izskatīja skaistākās Ziemassvētku eglītes. „Tu atgādini manu mazo Luisu, viņš vienmēr saka – ‘es, es, es’,” norādīja Ketrīna, noglāstot zēnam vaigu. „Viņš arī vēlas nākt man visur līdzi!”

Stādaudzētavas īpašnieks Rodžers Brills noraudzījās, kā Ketrīna uzņemas šī pasākuma vadību un roku rokā ar bērniem staigā pa teritoriju, un izvēlas eglītes. „Viņa bija burvīga ar mazajiem. Gāja visur kopā un visu izrādīja. Man vajadzētu viņu nolīgt darbā brīvdienās,” pajokoja hercogienes šarma apburtais īpašnieks. „Viņa turklāt bija arī ļoti laba pārdevēja!”

Kembridžas hercogu ģimene rotaļājas Keitas radītā dārzā

Kuplā Kembridžas hercogu ģimene iemūžināta, rotaļīgā noskaņojumā pavadot laiku Čelsijas ziedu izstādes dārzā. Mazie ķipari redzami, spēlējoties viņu mātes, Kembridžas ...

gallery icon
7

Šonedēļ Bekingemas pils pārstāvis izziņojis, ka Kembridžas hercogienes ir fonda „Family Action” jaunā patronese. Šo pienākumu viņai uzticējusi pati karaliene, kas bijusi šī labdarības fonda patroneses pēdējo 65 gadu garumā.

 „Mēs ar hercogieni esam strādājuši jau agrāk,” apliecina fonda „Family Action” izpilddirektors Deivids Hoolmss. „Viņa ir brīnišķīga saziņā ar bērniem, kā arī ir ļoti ieinteresēta mūsu jautājumos – viņai patiešām rūp ģimenes un bērnu audzināšana, tas ir redzams it visā, ko viņa dara.”