foto: Vida Press
Elijas Gouldingas atzīšanās: "Es sāku dzert, lai būtu interesantāka citiem"
Dziedātāja Elija Gouldinga.
Slavenības
2019. gada 4. decembris, 05:10

Elijas Gouldingas atzīšanās: "Es sāku dzert, lai būtu interesantāka citiem"

Jauns.lv

Britu dziedātāja Elija Gouldinga (32) atzinusies, ka savulaik pirms intervijām vienmēr nedaudz iedzērusi. Viņai tas bijis nepieciešams, lai pati sarunas biedram šķistu jautrāka.

Elija Gouldinga piekodina, ka nekad nav pārmērīgi aizrāvusies ar alkoholiskajiem dzērieniem, taču pie grādīgajiem viņa ķērusies kā pie „palīga”, lai saņemtu drosmi un parādītu sevi kā jautrāku un attiecīgi sabiedrībai interesantāku personību. To diktējis viņas kā sabiedriskas personas statuss. Ka ir jābūt atvērtai, runātīgai un drošai.

foto: Vida Press

Viesojoties Fērnas Kotonas pārraidē „Happy Place”, Elija Gouldinga atzinusi „Man bija jākļūst par samākslotu personību, lai tiktu galā ar sirreālo situāciju, kādā biju nonākusi. Man parasti palīgā nāca alkohols. Es biju iedomājusies, ka nespēju būt gana laba, gudra, atjautīga, smieklīga un pietiekami dulla, lai būtu līdzās konkrētiem cilvēkiem.”

„Viesošanās radio studiju tiešraidēs bija nervus visvairāk plosošās. Es mēdzu iedzert arī pirms tām, zvēru pie Dieva! Es sev teicu: ‘Labi, šorīt man ir jāiedzer, jo mani gaida šī intervija un es patiešām nezinu, kā atbildēt uz šiem jautājumiem, jo es pati vairs nesaprotu, kāda esmu.’”

foto: WENN.com/Vida Press

„Es domāju, ka iedzeršana vismaz ļaus man izklausīties jautrākai, vai varbūt interesantākai. Es nebiju alkoholiķe. Es varēju mierīgi iztikt arī mēnešiem ilgi bez alkohola.”

foto: ddp socialmediaservice / Vida Press

Elija Gouldinga šā gada augustā apprecējās ar mākslas dīleri Kasparu Džoplingu. Dziedātāja atzinusies, ka iepriekšējās romantiskajās attiecībās ar slaveniem mīļotajiem nav spējusi būt viņa pati. Gouldingas zināmāko mīļoto vīriešu skaitā ir dīdzējs Gregs Džeimss un grupas „McFly” mūziķis Dagijs Pointers.

Elijas Gouldingas kāzas

Par precētu sievu kļuvusi populārā britu dziedātāja Elija Gouldinga - 2019. gada 31. augustā viņa dzimtajā Anglijā apprecējās ar mākslas ...

gallery icon
10

„Es nezināju, kas es esmu. Es biju attiecībās, bet jutu, ka man tikai kādu vajag līdzās, jo nebiju tuva ar savu ģimeni,” tagad atzīstas Gouldinga.

Elija Gouldinga un Dagijs Pointers

Vēl 2015. gada novembrī dziedātāja Elija Gouldinga lika noprast, ka ir gatava kāzām ar savu mīļoto, grupas „McFly” mūziķi Dagiju ...

gallery icon
15

„Man bija šis darbs, kas prasīja no manis apceļot pasauli; kas prasīja man katru dienu būt rampu gaismās; prasīja, lai par mani runātu. Tāpēc man vienmēr vajadzēja kādu līdzās. Taču tā nebiju patiesā es. Es negribu teikt, ka nebiju īsta ar cilvēkiem, ar kuriem biju tuva, taču tas nebija tā, kā vajadzēja būt. Es to nožēloju, taču tobrīd man tas bija nepieciešams, lai izdzīvotu.”

Elija Gouldinga reklamē savu pirmo apavu kolekciju. Reklāmas un aizkulišu foto

Sadarbībā ar zīmolu „Deichmann” dziedātāja Elija Gouldinga izdevusi savu pirmo apavu kolekciju, ko pati arī reklamē.

gallery icon
25

Ellija Gouldinga Rīgā

gallery icon
20