foto: Ekrānuzņēmums
VIDEO: skaļi lamādamās, “ērkšķu” dāmas būvē apmetni mežā
TV
2019. gada 20. novembris, 14:15

VIDEO: skaļi lamādamās, “ērkšķu” dāmas būvē apmetni mežā

Jauns.lv

Atpūta dabā “STV Pirmā!” sociālā projekta "Caur ērkšķiem uz..." meitenēm nav sveša - bet ko viņas teiks, kad mežā būs jāpavada visa diena, spītējot lietum un kalnainam apvidum?

"Caur ērkšķiem uz..." šī vakara sērijā dalībnieces gaida īsta izdzīvošanas skola – gan “dreifēšana” šurpu turpu pa meža takām, gan izmisīgi centieni apgūt kompasa pazīšanas mākslu un orientēšanas iemaņas.

Dāmu pacietības mērs būs pilns, un viņas burtiski eksplodēs brīdī, kad pēc nogurdinoša pārgājiena viņām meža vidū no trūcīgiem izejmateriāliem nāksies pašām būvēt apmetni. Īpaši neapmierināta būs Valmieras Laila, kura filmēšanas grupas virzienā raidīs ne tikai skaļus lamu vārdus un asus skatienus, bet arī dažu labu koka gabalu. Tiesa, Lailas emocijām būs savs iemesls – viņai neapmierinājumu raisīs ne tikai pati apmetnes būvēšana, bet arī traucējošās zobu sāpes, kas sievieti mocīs jau no paša rīta.

Vai meitenēm patiešām nāksies nakšņot meža vidū, kur, “mazās Lailas” vārdiem runājot, čum un mudž no čūskām un lāčiem Uzzināsiet jau šovakar!