foto: Publicitātes
Jaunums TV ekrānos - episka kara drāma par vienkāršajiem cilvēkiem
TV
2019. gada 10. novembris, 05:43

Jaunums TV ekrānos - episka kara drāma par vienkāršajiem cilvēkiem

Jauns.lv

No šodienas telekanālā "Epic Drama", kas pieejams arī Latvijas TV vērotājiem, būs lūkojams seriāls "World on Fire" ("Pasaule liesmās") - stāsts par vairākām ģimenēm, kas tiek ierautas 2. Pasaules karā.

Kadri no seriāla "World on Fire"

Kadri no seriāla "World on Fire"

gallery icon
7

Sešu sēriju drāmā filmējušies pieredzes bagātie Holivudas aktieri Helēna Hanta un Šons Bīns, bet galvenās lomas uzticētas jaunajiem Džonam Haueram-Kingam, Džūlijai Braunai un Sofijai Viksvačai.

foto: Publicitātes
Helēna Hanta un Šons Bīns - seriālā piedalās arī tik spožas pasaules kinozvaigznes.

Tāpat angļu TV kompānijas "ITV Studios" izplatītajā seriālā nofilmējies slavenais poļu aktieris Tomāšs Kots - zināms no trim "Oskariem" nominētās filmas "Aukstais karš".

Portālam Jauns.lv bija arī tā iespēja viesoties seriāla prezentācijā Varšavā, kur varēja lūkoties "World on Fire" pirmo sēriju un jāsaka - lai gan kaujas ainu netrūkst, šis seriāls nav ierasta kara drāma, uzmanība pievērsta vienkāršām ģimenēm un to traģiskajiem likteņiem Francijā, Polijā, Anglijā, Vācijā. Raits un asprātīgs scenārijs, ticami dialogi, pārliecinoša aktierspēle, un asaras acīs sariešas brīžos, kuros tu to nemaz negaidi. Pārsteidzoši, ka arī par budžetu, kas nebūt nav tuvu «Netflix» pieejamajiem miljoniem, iespējams uzzīmēt tik iespaidīgu stāstu uz tik plaša audekla.

Seriāla "World on Fire" prezentācija Varšavā

Seriāla "World on Fire" prezentācija Varšavā.

gallery icon
77