foto: Euan Cherry/WENN/Vida Press
Atklājies, kādu slepenu vienošanos savulaik noslēdza hercogiene Ketrīna un princis Viljams
Princis Viljams un Kembridžas hercogiene Ketrīna.
Slavenības
2019. gada 31. oktobris, 06:26

Atklājies, kādu slepenu vienošanos savulaik noslēdza hercogiene Ketrīna un princis Viljams

Jauns.lv

Rakstniece, žurnāliste un britu karaļnama eksperte Keitija Nikolsa savā jaunākajā grāmatā “Keita: Nākamā karaliene” (“Kate: The Future Queen”) pastāstījusi līdz šim publiski nezināmus faktus par prinča Viljama un hercogienes Ketrīnas attiecībām. Viņa atklājusi, ka pirms daudziem gadiem nākamais karalis un viņa topošā sieva noslēguši slepenu vienošanos. Par to Nikolsa uzzinājusi no Ketrīnas draudzenēm.

Princis Viljams un Keita Midltone pirms kāzām

gallery icon
29

Tas noticis 2007. gadā, kad Viljams un Ketrīna vēl mācījās Sentendrūsas universitātē Skotijā. Nākamā hercogiene un princis draudzējās jau četrus gadus, kad pamatīgi sastrīdējās. Iemesls bija tik nopietns, ka pāris nolēma izbeigt romantiskās attiecības un izšķīrās. Tobrīd šķita, ka uz visiem laikiem.

Keitas Midltones stils pirms kāzām ar princi Viljamu

Līdz liktenīgajam 2011. gadam pašreizējā Kembridžas hercogiene bija vienkārša meitene, kuru pazina kā Keitu Midltoni. Tolaik viņu neinteresēja ne stila ...

gallery icon
68

Ja var ticēt baumām, Ketrīna esot ļoti nogurusi no tā, kā pret viņu izturējies Viljams, kurš, piemēram, atļāvies draudzenes klātbūtnē flirtēt ar citām sievietēm. Turklāt Ketrīnai bija apnicis gaidīt, kad Viljams visbeidzot lūgs viņas roku.

Prinča Viljama un Keitas Midltones saderināšanās 2010. gadā

Saderināšanās dienā Keita Midltone bija ģērbusies zīmola „Issa” vadošās dizaineres Danielas Helejelas radītā tērpā, kas lieliski saskanēja ar 12 karātu ...

gallery icon
8

Taču pēc šķiršanās Vils, kā viņu sauc draugi, visbeidzot tā pa īstam sapratis, cik daudz viņam patiesībā nozīmē attiecības ar Ketrīnu. Salabšana nenotika uzreiz. Princim nācies ļoti pacensties, lai pārliecinātu Ketrīnu, ka turpmāks viss būs citādi. Tieši tad arī viņi noslēguši slepeno mutisko vienošanos: viņa piekrīt atgriezties, bet Viljams svinīgi sola, ka viņu apprecēs.

Karaliskās kāzas: tā precējās hercogiene Ketrīna un princis Viljams 2011. gada aprīlī

2011. gada 29. aprīlī visa Lielbritānija svinēja gadsimta notikumu - prinča Viljama kāzas ar viņa līgavu Keitu Midltoni.

gallery icon
26

Kāzas nesekoja tūlīt pat. Princis palūdzis Ketrīnai “termiņa pagarinājumu”, lai tiktu skaidrībā ar savām jūtām. Kā visiem labi zināms, savu slepeno Ketrīnai doto solījumu princis tomēr turēja. 2010. gada rudenī viņš bildināja Ketrīnu, bet nākamā gada aprīlī pāris svinēja kāzas.

Princese Šarlote un princis Džordžs dodas uz skolu. Princesei pirmā skolas diena

gallery icon
13