foto: Ekrānuzņēmums non video
Motivējoši: 11kg smagajai kaķenei Ķieģelītei jaunie saimnieki liek nodarboties ar fizkultūru
Kad Ķieģelīti nolikuši uz skrejceliņa, korpulentā kaķene vienkārši atradusi lielāko stūri, kurš nekustas un apsēdusies tur.
Trakā pasaule
2019. gada 28. oktobris, 17:29

Motivējoši: 11kg smagajai kaķenei Ķieģelītei jaunie saimnieki liek nodarboties ar fizkultūru

Jauns.lv

Vašingtonā dzīvojošais, 11 kilogramus smagais kaķis vārdā Ķieģelīte (Cinderblock) pārgāja veterinārās klīnikas speciālistes aprūpē no saimnieka, kurš minci bija pārbarojis līdz neveselīgam līmenim. Nu mājdzīvnieks ļāvies jaunās saimnieces noteiktajam treniņu režīmam, lai atgūtu formu.

Kaķenītei noteikti regulāri treniņi uz speciāla skrejceliņa, kura virsma atrodas nedaudz zem ūdens. Tādējādi ļoti resnā minča ķepas tiek pasargātas no pārlieku lielas slodzes, uzsākot veselīgāku dzīvesveidu.

Sākumā plāns gan nav izdevies. Kad Ķieģelīti nolika uz skrejceliņa, korpulentā kaķene vienkārši atradusi lielāko stūri, kurš nekustas un apsēdusies tur, vienlaikus ar vienu ķepu liegi airējot pa ierīces kustīgo virsmu.

Pirmais video kļuvis virāls un savācis ap 10 miljoniem skatījumu, taču stāstam ir turpinājums – izrādās, ka Ķieģelītes aprūpētājiem tomēr izdevās panākt, ka viņa ar visām četrām uzkāpj uz skrejceliņa un sāk piestrādāt pie savas fiziskās formas un veselības uzlabošanas: