foto: Agency/All Over Press/ Vida Press
Maikls Džordans māju pārdod lētāk, nekā savulaik to pircis
Maikla Džordana māja Jūtas štatā.
Slavenības
2019. gada 21. oktobris, 08:12

Maikls Džordans māju pārdod lētāk, nekā savulaik to pircis

Jauns.lv

Basketbola superzvaigzne Maikls Džordans (56) pārdošanā izlicis savu Jūtas štatā, ASV, esošo īpašumu, kurā nodzīvojis 12 gadu.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item
foto: AP/Scanpix
NBA zvaigzne Maikls Džordans.

Nereti Holivudas zvaigznes savus nekustamos īpašumus maina biežāk nekā zeķes. Vienā gadā nopērk, bet jau nākamajā pārdod, un, protams, par lielāku summu. Basketbola leģenda Maikls Džordans savu Jūtas štatā esošo īpašumu pārdod par 7,5 miljoniem ASV dolāru, kas ir mazāk, nekā sportists pirms 12 gadiem samaksāja, māju iegādājoties.

Maikls Džordans par 7,5 miljoniem pārdod māju

gallery icon
25

Mūsdienīgā ar akmens apdari celtā māja atrodas Vasaču kalnos. Ēkai ir trīs stāvi. Tā būvēta 2006. gadā, un mājas kopējā kvadratūra sasniedz 890 kvadrātmetrus. Ēkā ir piecas guļamistabas un septiņas vannasistabas. Lielākā daļa logu sniedzas no grīdas līdz pat griestiem un no tiem paveras gleznaini skati uz kalniem.

Pie mājas ir pusmēness formā veidots baseins ar ūdens kaskādēm, kā arī āra virtuve ar milzu kamīnu. Ēkas pirmajā stāvā ieturēts atvērtā stila plānojums. Mājā lielākoties ir velvēti griesti, bet grandiozā dzīvojamā istaba, kas sniedzas divos stāvos un rada ārkārtīgi plašas telpas iespaidu, liek elpai aizrauties.