foto: Publicitātes
Uz Rīgu pošas krievu humora spožā zvaigzne Gariks Martirosjans
Gariks Martirosjans.
Slavenības
2019. gada 14. oktobris, 16:55

Uz Rīgu pošas krievu humora spožā zvaigzne Gariks Martirosjans

Jauns.lv

23. oktobrī Rīgas Kongresu namā notiks populārā krievu humorista Garika Martirosjana stand-up koncerts, informē portāls balticevents.info.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Gariks Martirosjans ir pazīstams komiķis, viens no galveniem “Comedy Club” televīzijas šova rezidentiem. Viņš Rīgā pirmo reizi uzstāsies ar solo stand-up komēdiju savā unikālā izpildījumā.

Krievijas slavenā šovmeņa Martirosjana izklaides Jūrmalā

gallery icon
8

Stand-up ir humora modes virziens, godīgu un smieklīgu atgadījumu vakars bez cenzūras vai neērtām tēmām. Īpašo interesi par šo žanru nosaka tas, ka aktieris stāsta par sevi, dalās savās domās, tādējādi ikviens var ieskatīties uz skatuves esošā cilvēka dzīves atvērtajās durvīs. Pozitīvas emocijas skatītājiem visā koncerta laikā sniegs Garika Martirosjana spožais humors, intelektuālais šarms un nobriedušais skats uz dzīvi.

Skatītājus gaida intelektuālā šarma un dzīvas humora divas stundas, kur pavisam nav cenzūras un aizliegto tēmu. Mākslinieks pastāstīs par sevim, padalīsies ar savām domām un līdz ar to katrs no klāt esošiem viesiem varēs uzzināt vairāk no Martirosjana dzīves.