foto: Ekrānuzņēmums no "Instagram"
"Mēs pieņēmām lēmumu" - Zavorotņukas ģimene nāk klajā ar oficiālu paziņojumu
Zavorotņika ar ģimeni.
Slavenības
2019. gada 11. oktobris, 16:57

"Mēs pieņēmām lēmumu" - Zavorotņukas ģimene nāk klajā ar oficiālu paziņojumu

Jauns.lv

48 gadus vecā krievu aktrise Anastasija Zavorotņuka ir smagi slima un visu šo laiku aktrises ģimene atteicās sniegt jebkādus komentārus saistībā ar slavenības veselības stāvokli, tomēr tagad aktrises radinieki nolēmuši pārtraukt klusēšanu.

Aktrises Anastasijas Zavorotņukas “Instagram” profilā parādījies viņas ģimenes paziņojums. Viņi solījuši dalīties ar jebkādiem jaunumiem par aktrises stāvokli viņas oficiālajā kontā, lai neraisītu spekulācijas par aktrises saslimšanu, vēsta “Postimees”.

“Visas ģimenes vārdā vēlamies izteikt milzīgu pateicību draugiem, kuri izrādīja iniciatīvu un izveidoja kontu pret meliem un riebeklībām masu medijos! Taču diemžēl “Instagram” konts “podderzhka_azavorotnyuk” (palīdzība a.zavorotņuk) ir bloķēts. Ļoti žēl, ka tik patiesu un vienotu masu izrāvienu robotizētā sistēma nevarēja sagremot! Tik daudz nevienaldzīgu cilvēku mums šodien pievienojās.

View this post on Instagram

От лица всей нашей семьи хотим выразить огромную благодарность друзьям, которые проявили инициативу по созданию аккаунта против лжи и травли в СМИ! Но, к сожалению, Инстаграмм аккаунт @podderzhka_azavorotnyuk заблокировали. Очень жаль, что такой искренний и массовый единый порыв робототизированная система не смогла переварить! Столько неравнодушных людей к нам присоединилось всего за один день! Увы, восстановить аккаунт пока не удаётся. Мы приняли решение, что будем продолжать прямо здесь. Любим и благодарим всех наших близких и родных, друзей, коллег и всех неравнодушных за поддержку!!! Спасибо Вам @stas_mihailoff @inamikhaylova @igorgulyaevofficial @nikolaibaskov @lamareesvetlanaermolova  @evakanchelskiss @eminofficial @navatskiy @zara_music @ann_semenovich @sever_elena @koroleva__star @innamalikova @navkanatalia @evarudneva #противлживсми #анастасиязаворотнюк #заворотнюк

A post shared by Анастасия Заворотнюк (@a_zavorotnyuk) on

Tomēr pagaidām atjaunot kontu nav izdevies. Esam pieņēmuši lēmumu, ka turpināsim šeit. Mīlam un pateicamies visiem mūsu tuviniekiem, radiniekiem, draugiem, kolēģiem un visiem nevienaldzīgajiem par atbalstu! Paldies Jums!” teikts paziņojumā.

Starp ģimenēm, kurām pateicas Zavorotņikas radinieki ir: Stass Mihailovs un viņa sieva Irina, Nikolajs Baskovs, Nataša Koroļova, Anna Semenoviča un citi.

Jau vēstīts, ka Krievijas populārā aktrise Anastasija Zavorotņuka praktiski neesot atpazīstama, paziņojuši aculiecinieki, kas redzējuši viņu pēc izrakstīšanas no slimnīcas.

Tika ziņots, ka aktrise ir paralizēta, viņai konstatētas metastāzes, pneiponija un tiek veikta mākslīgā elpināšana. Pēc tam, kad aktrise iznākusi no komas un sākusi elpot patstāvīgi, viņa pārversta uz parasto palātu.

Anastasija Zavorotņuka dzīvē un uz ekrāna

Foto no krievu aktrises Anastasijas Zavorotņukas "Instagram" profila.

gallery icon

Sievietes stāvoklis lai arī stabils, tomēr esot ļoti smags. “Vienkārši briesmīgi skatīties uz viņu!” – paziņojis kāds no aculieciniekiem, kas bijis klāt brīdī, kad Zavorotņuka atstājusi klīniku. Pēc aculiecinieku teiktā aktrise vesta ratiņkrēslā. Uz acīm viņai bijušas masīvas saulesbrilles.