foto: Vida Press
Opra Vinfrija pastāsta, kāpēc izvēlējusies neprecēties un nelaist pasaulē bērnus
TV personība Opra Vinfrija.
Slavenības
2019. gada 12. oktobris, 08:02

Opra Vinfrija pastāsta, kāpēc izvēlējusies neprecēties un nelaist pasaulē bērnus

Jauns.lv

TV personība Opra Vinfrija (65) ir pateicīga par savu dzīvi un nenožēlo, ka viņa tā arī nav apprecējusies un kļuvusi par māti.

Par ietekmīgāko TV personību atzītā miljardiere Opra Vinfrija slavenību žurnāla “People” jaunākajā numurā sniegusi vaļsirdīgu interviju un pastāstījusi par to, kāpēc nav apprecējusies un laidusi pasaulē bērnus. Šis žurnāla numurs veltīts “sievietēm, kas mainījušas pasauli”.

foto: Vida Press
Opra ar dzīvesdraugu Stedmenu Grehemu.

Ar savu ilggadējo partneri Stedmenu Grehemu TV dīva iepazinās kādā no labdarības pasākumiem jau tālajā 1986. gadā. Intervijā Vinfrija atklāj, ka pēc saderināšanās ar Grehemu, viņa patiešām nopietni domājusi par kopīgiem bērniem.

“Kādā brīdī es Čikāgā iegādājos papildus dzīvokli, jo domāju – ja jau mēs gatavojamies precēties, man būs vajadzīga istaba bērniem,” atceras Vinfrija.

foto: Vida Press
Opra ar dzīvesdraugu Stedmenu Grehemu 1989. gadā.

Lai gan šis brīdis tā arī nepienāca, vēlākos gados Opra savā TV šovā atzinusi, ka redz, cik  “ārkārtīgi liela atbildība un upurēšanās ir nepieciešama katrai mātei”.

“Es atskārtu – ‘Es sarunājos ar ārkārtīgi daudziem apjukušiem cilvēkiem. Bet viņi ir tik haotiski, jo viņiem bija mātes un tēvi, kas neapzinājās, cik nopietns ir vecāku darbs’ ,” norāda Opra. “Man ir tikai viscēlākie vārdi, ko teikt par sievietēm, kuras izvēlas būt mājās ar bērniem. Es pat nesaprotu, kā jūs ar to visu tiekat galā. Neviens pienācīgi nenovērtē sievietes.”

“Es par to savulaik domāju visu laiku. Mana darba diena bija 17 stundas gara, tikpat gara tā bija arī maniem producentiem. Tad es pārnācu mājās pie saviem diviem suņiem un Stedmena, kurš ļāva man būt tādai, kādai man vajadzēja būt šajā pasaulē. Viņš nekad no manis neko nepieprasa. Kā piemēram: ‘Kur ir manas brokastis? Kur ir manas pusdienas?’ Nekad neesmu dzirdējusi ko tādu. Bet tas, iespējams, būtu mainījies, ja mēs būtu apprecējušies.”

foto: WENN/Vida Press
Opra ar dzīvesdraugu Stedmenu Grehemu 1998. gadā.

“Mēs abi tagad domājam – ‘Ja būtu apprecējušies, mēs vairs nebūtu kopā.’ Nav šaubu – mēs nepaliktu laulāti, jo viņam būtu sava pārliecība par to, kā jādzīvo precētiem, un arī man būtu savi priekšstati par to, kā visam jābūt laulībā.”

“Es to nekad neesmu nožēlojusi,” norāda Opra. “Es ticu, ka viens no iemesliem, kāpēc man nav nožēlas ir tāds, ka varēju sevi pilnveidot tā, kā pašai bija vislabāk. Es nodibināju Opras Vinfrijas akadēmiju meitenēm Dienvidāfrikā. Šis meitenes aizpilda manu mātišķo nišu, kāda man iespējams bija.”

foto: CAMERA PRESS/Images24.co.za / Vida Press
Opra ar savas meiteņu akadēmijas audzēknēm Dienvidāfrikā 2007. gadā.

Taisnības labad gan jāpiebilst, ka Vinfrija apgalvojumi par to, ka viņai nekad nav bijis bērnu, nav līdz galam precīzi, taču viņai ir pamats tā teikt. Pusaudzes gados nākamā TV dīva piedzīvojusi izvarošanu, kā rezultātā 14 gadu vecumā viņai piedzimis zēns, kurš īsi pēc nākšanas pasaulē nomiris.

Opra Vinfrija BAFTA balvu ceremonijas vakarā

gallery icon

Opra Vinfrija parāda, kā top viņas vakartērps

gallery icon