Šī līgavaiņa asaras saraudina pat skarbos večus.  FOTO. VIDEO
Līgaviņu pie altāra veda viņas māte. Māte, kurai bija nopietni iebildumi pret šīm kāzām. Vīrieša asaras, redzot mīļoto ienākam baznīcā, saviļņojušas miljoniem cilvēku, tostarp rūdītu vecpuišu.
Trakā pasaule
2015. gada 10. decembris, 14:41

Šī līgavaiņa asaras saraudina pat skarbos večus. FOTO. VIDEO

Jauns.lv

Skaidrs, kāpēc dāmas notrauš pa asarai, skatoties šo kāzās filmēto video. Taču to pašu dara arī vīrieši, un ne viens vien! Zibenīgā ātrumā emocionālo brīdi no Vila Cēzara kāzām noskatījušies vairāk kā 3 miljoni cilvēku, un pat skarbie veči, tostarp vecpuiši, atzīst – tas ir kaut kas!

Kāzās, kas tika dzertas Eufaulas pilsētā Alabamā, ASV, precējās pilsētas jaunais draudzes mācītājs Vils Cēzars un viņa izredzētā Lindsija. Brīdī, kad līgava nāca iekšā baznīcā, līgavaini pārņēma tik spēcīgs saviļņojums, ka mīlētājs nespēja valdīt asaras. Jāteic, ka Lindsiju pie altāra veda viņas māte, kurai, kā vēsta ārvalstu prese, bijuši nopietni iebildumi pret šīm laulībām. Iespējams, tieši tāpēc, ka mīļoto sievieti baznīcā ieveda tieši viņa, lika Vilam raudāt.

Video sociālajos tīklos ievietoja kāzu viešņa, pāra draudzene Alīsija, kura rakstīja: „Kādu dienu es ceru atrast tādu vīrieti, kurš uz mani skatītos tāpat kā Vils skatās uz Lindsiju”. Video vienā mirklī „uzspridzināja” internetu; tas skatīts teju 4 miljonu reižu. „Es paskatījos apkārt, un visi raudāja,” par emocionālo pacilājumu baznīcā rakstīja Alīsija.

Salaulātais pāris negaidīja, ka kļūs populāri visā pasaulē. Vils vēlējies savu sievieti apprecēt jau pagājušajā gadā, taču Lindsija nogaidīja, vēloties laulāties tieši Ziemassvētku gaidīšanas laikā. Šobrīd mīlētāji bauda medusmēnesi Floridā.

Tikmēr interneta komentētāji nebeidz apbrīnot Vila ļaušanos emocijām. „Lūk, tā izskatās īsta mīlestība,” kāds rakstīja. Tomēr atrodas arī skeptiķi. Viens šāds reālists videorullīti nokomentēja ar slēdzienu: „Ziniet, tas, ka viņš raud, nebūt nenozīmē, ka tās ir prieka asaras!”

Līgavainis sirsnīgi apraudas savās kāzās: Kasjauns.lv/Foto: Facebook/Ekrānuzņēmumi no video

Tēmas