foto: BACKGRID/ Vida Press
Tā Dženifera Lopesa mācījās dejot pie stieņa
Dženifera Lopesa.
Slavenības
2019. gada 22. septembris, 08:34

Tā Dženifera Lopesa mācījās dejot pie stieņa

Jauns.lv

Jaunajā filmā “Hustlers” dziedātāja un aktrise Dženifera Lopesa (50) atveido striptīza dejotāju. Lai sagatavotos šai lomai, latino dīvai vajadzēja iemācīties dejot pie stieņa.

Dženifera Lopesa mācās dejot pie stieņa

gallery icon

Īsi pirms filmas “Hustlers” pasaules pirmizrādes Dženifera Lopesa izplatījusi video, kurā atspoguļots, kā viņa mācījās dejot pie stieņa, lai godam uz ekrāna atveidotu striptīza dejotāju Ramonu Vegu.

Profesionālas striptīza dejotājas slavē Lopesu par rūpīgo darbu, ko viņa ieguldījusi treniņos pie stieņa, kā arī to, ka pratusi parādīt šīs dejas formas māksliniecisko pusi.

Lopesa mēnešiem ilgi trenējusies dejā pie stieņa. “Šis ir tikpat grūti, kā jebkas, ko esmu mācījusies. Iespējams, viens no grūtākajiem uzdevumiem,” atzinusi aktrise. “Arī agrāk filmējoties esmu guvusi brūces un zilumus, taču tik daudz zilumu, kā tagad, nekad neesmu iemantojusi.”

Gadiem pār viņu nav varas: Dženifera Lopesa un viņas perfektais augums

gallery icon

Londonā mītoša striptīza dejotāja paskaidro, ka šādi zilumi ir ļoti ierasta lieta jebkurai dejotājai, kas pavada laiku pie stieņa. Jaunā sieviete, kas sociālajos tīklos pazīstama kā “Blogger on Pole” (Blogere pie stieņa), slavē Lopesu par viņas meistarību un to, cik ātri aktrise iemācījusies visu lomai nepieciešamo.

Dženifera Lopesa uzstājas 2019. gada "Grammy" balvu pasniegšanas ceremonijā

Dženifera Lopesa uzstājas 2019. gada "Grammy" balvu pasniegšanas ceremonijā.

gallery icon

“Es pie stieņa dejoju mazliet ilgāk nekā trīs gadus un man bija nepieciešams ilgs laiks, līdz spēju ar galvu uz leju viegli slīdēt pa stieni, nesatraucoties par savu dzīvību – Dženiferai bija tikai īsais pamatkurss, un ir pārsteidzoši redzēt, cik labi viņai sanāk. Treniņos uzņemtajos video ļoti labi var redzēt, ka viņai ir dejotājas pieredze.”

Dženiferas Lopesas uzstāšanās Ņujorkā

Dženifera Lopesa uzstājās „TIDAL X” labdarības koncertā Ņujorkā.

gallery icon