foto: Mārtiņš Ziders
TV pāra Leldes un Aivja Ceriņu mazulis būs klāt pirms Ziemassvētkiem
Aivis un Lelde Ceriņi izskatās bezgala laimīgi un mīloši savas pirmās atvases gaidīšanas laikā. „Šis mums ir ļoti īpašs un skaists laiks,” teic Aivis.
Slavenības
2019. gada 13. septembris, 07:23

TV pāra Leldes un Aivja Ceriņu mazulis būs klāt pirms Ziemassvētkiem

Inta Mengiša

Žurnāls "Kas Jauns"

TV personību Leldi Ceriņu, kas ir pirmās atvases gaidībās, vīrs un kolēģis Aivis Ceriņš lutina gan ar uzmanības apliecinājumiem, gan palīdzot mājas solī.

Sabiedrībā pazīstami cilvēki līksmo RīgaTV 24 sezonas atklāšanas ballītē

Sabiedrībā pazīstami cilvēki līksmo RīgaTV 24 2019. gada rudens sezonas atklāšanas ballītē.

gallery icon
78

Žurnālam "Kas Jauns" Aivis Ceriņš atklāj, ka sievai kopš mazuļa pieteikšanās cenšas izrādīt gan vairāk uzmanības, gan rūpju. „Cik nu spēju, sadzīviskos darbiņus vairāk uzņemos es. Man ir svarīgi, lai sieva justos mierīgi un labi,” atzīst Aivis, atklājot, ka Leldei līdz pat oktobrim ieplānota sparīga darbošanās televīzijā, bet tad viņa dosies dekrēta atvaļinājumā.

Tāpat kā Leldei, arī Aivim gaidāmais mazulis būs pirmais bērns, tālab viņam tēva loma ir jauna pasaule. „Leldei esmu līdzās, gan apmeklējot ārstus, gan dodoties uz ultrasonogrāfiju. Abi esam kārtīgi „iekšā” bērniņa gaidīšanā. Es jau labu laiku esmu arī nomainījis literatūras specifiku, un liekas, ka tagad manī ir vesela zīdaiņu kopšanas enciklopēdija,” smaidot stāsta Ceriņš, kurš cītīgi lasa grāmatas gan par bērna kopšanu, gan audzināšanu.

Ceriņu mazuļa piedzimšana gaidāma decembrī. „Tas tiesa! Šogad Ziemassvētkos būsim jau trijatā,” priecīgi bilst Aivis, kura sieva pateicoties regulārām peldēšanas nodarbībām, nezaudē savu slaido formu arī gaidību laikā. „Puncītis manāmi aug, bet Lelde pati izskatās brīnišķīgi,” priecājas Aivis.

Skaistākais pāris Latvijas šovbiznesā Lelde Lietaviete un Aivis Ceriņš

Skaistākais pāris Latvijas šovbiznesā Lelde Lietaviete un Aivis Ceriņš.

gallery icon
13