foto: ALP/ADM/Capital Pictures
Princese Šarlote skolā tikusi pie interesantas iesaukas
Princese Šarlote pirmajā skolas dienā.
Bērni
2019. gada 13. septembris, 06:18

Princese Šarlote skolā tikusi pie interesantas iesaukas

Jauns.lv

Četrus gadus vecā princese Šarlote kopā ar lielo brāli princi Džordžu (6) skolas gaitas uzsāka tikai aizvadītajā nedēļā, bet jau iemantojusi dumpiniecisku iesauku. Vai princesi no sākumskolas tā sekos līdzi arī tālākajās klasēs, kas zina, taču karaļnama faniem tas patiktu.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Princese Šarlote un princis Džordžs dodas uz skolu. Princesei pirmā skolas diena

gallery icon
13

Karaļnama reportiere Keitija Nikolsa žurnālam „Vanity Fair” atklāj, ka princese Šarlote bijusi „ugunīga” un „ātri iekarstoša” maza audzēkne jau bērnudārza gados, kā rezultātā no pasniedzējiem un pārējiem audzēkņiem iemantojusi iesauku „karotāju princese”. Karotāju princese Ksena, tavs laiks ir beidzies. Tagad nāk princese Šarlote!

foto: Courtesy Everett Collection/ Vida Press
Lūsija Lovlesa kā karotāju princese Ksena tāda paša nosaukuma TV seriālā.

Tomasa skolā Londonā, kur gada mācību maksa ir vairāk nekā 20 000 eiro, princese ir zināma kā Šarlote Kembridža (nevis „princese”, ar vai bez paskaidrojošā vārdā „karotāju”). Šarlotes brālis saviem klasesbiedriem ir zināms kā Džordžs Kembridžs. Šarlote varētu arī klasesbiedriem un skolotājiem atsaukties vārdā „Lotija”, jo tā viņu ģimenē uzrunā mamma – Kembridžas hercogiene Ketrīna.

foto: ALP/ADM/Capital Pictures

Kā informē ārvalstu prese, Šarlote jau pirmajā skolas dienā attaisnojusi sev agrāk doto „karotāju princeses” alter ego. Viņa „absolūti nebija uztraukusies”, – žurnālam „Vanity Fair” norādījis kāds no ģimenes draugiem. Tētis princis Viljams esot dzirdēts norādām, ka meita jutusies „ļoti priecīga un saviļņota” par notiekošo, kad abi ar sievu pavadījuši vecākos bērnus uz skolu un atstājuši tur mācīties.

foto: ALPR/AdMedia/SIPA

Lai gan Šarlote slēpās aiz mammas rokas, kad Kembridžu ģimene fotogrāfu zibspuldžu pavadīta ieradās skolas pagalmā (arī karotāju princesēm ir savi grūtie brīži), viņa ātri vien apradusi ar to, ka skolas teritorijā pulcējies daudz fotogrāfu. Princese pat vēlāk viņu priekam pašūpojusi savu zirgasti gluži kā modele rampu gaismās.

foto: ALP/ADM/Capital Pictures

Princis Džordžs „tev parādīs, kur jāiet” – pavadot Lotiju uz skolu, mazajai karotāju princesei norādījusi mamma, – informē izdevums „The Telegraph”.

To, ka mazajai Šarlotei labpatīk uzņemties vadību un izrīkot, nesen izpļāpājusies princeses vecvecmāmiņa karaliene Elizabete II. Pēc Viņas Majestātes vārdiem, Šarlote bieži pamācot savu vecāko brāli Džordžu, kā arī ļoti rūpējoties par viņu.

foto: CAMERA PRESS/ROTA / Vida Press

Karaliene satikusies ar kādu 10 gadus vecu reliģioza skolas projekta uzvarētāju un viņas ģimeni. Elizabete II pasniegusi uzvarētājai Emīlijai sevis parakstītu Bībeli un privātā sarunā izjautājusi meitenīti par mācībām un ģimeni. Kad atklājies, ka Emīlijai ir jaunāka māsa Hedlija, karaliene apvaicājusies, vai lielā māsa rūpējas par mazāko skolā. „Mums viss ir otrādi,” meitenes vietā atbildējusi viņas mamma Elena.

foto: ALPR/AdMedia/SIPA

„Tā ir arī ar Šarloti un Džordžu,” situāciju Emīlijas ģimenē karaliene salīdzinājusi ar pašas mazmazbērniem. „Karaliene ar to domāja, ka Šarlote pieskata Džordžu, nevis otrādi,” Emīlijas tēva vārdus citē laikraksts „The Sun”.

Britu princeses Šarlotes skaistākās fotogrāfijas

gallery icon
68

Prinča Viljama un hercogienes Ketrīnas bērni princis Džordžs un princese Šarlote apmeklē princeses Eiženijas kāzas

gallery icon
28

Princis Džordžs un princese Šarlote slimnīcā apciemo jaundzimušo brāli

gallery icon
20

Princese Šarlote - britu karaliskās ģimenes atvase

gallery icon
20
recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās