foto: Ekrānuzņēmums
VIDEO: pēc "Jaunā viļņa" personāla nolamāšanas Kirkorovam kārtējā ķibele - laicīgi "netrāpa fonogrammā"
Kirkorovs nepaspēja pie mutes pielikt mikrofonu tajā brīdī, kad no skaļruņiem atskanēja viņa balss.
Slavenības
2019. gada 30. augusts, 15:27

VIDEO: pēc "Jaunā viļņa" personāla nolamāšanas Kirkorovam kārtējā ķibele - laicīgi "netrāpa fonogrammā"

Jauns.lv

Filips Kirkorovs starptautiskā mūzikas festivāla "Jaunais vilnis" laikā kāpa uz skatuves un piedzīvoja vēl vienu skandālu. Mūziķis laicīgi nepielika pie lūpām mikrofonu, tādējādi nokavējot dziedāšanu un acīmredzami parādot, ka viņš dzied ar fonogrammas palīdzību.

Pēc incidenta slavenais Krievijas estrādes dziedātājs neapjuka un turpināja dziedāt savas balss ieraksta pavadījumā.

Video skaidri redzams, ka mākslinieks nepaspēj pie mutes pielikt mikrofonu tajā brīdī, kad no skaļruņiem atskan viņa balss. Neskatoties uz to, ka daži skatītāji to pamanīja, mākslinieks neapjuka un turpināja savu uzstāšanos.

foto: Ekrānuzņēmums
Kirkorovs nepaspēja pie mutes pielikt mikrofonu tajā brīdī, kad no skaļruņiem atskanēja viņa balss.

Jauns.lv jau vēstīja, ka Kirkorovs ar "trīsstāvīgajiem" rupji nolamāja "Jaunā viļņa" personālu un izvirzīja ultimātus.

Izmēģinājuma laikā Kirkorovs, kurš uz "Jauno vilni" ieradies ar savu jauno kompozīciju "Стеснение пропало" ("Kautrības nav"), nolamāja palīgus un šova rīkotājus, paziņojot, ka līdz brīdim, kamēr viņš stundu nebūs izmēģinājis uzstāšanos kameru priekšā, nekāda šova nebūšot.

"Kamēr neizmēģināsim tagad ar kamerām, jūsu šovs nesāksies, jums skaidrs? Man nospļauties par jūsu tiešraidi, kamēr es neizmēģināšu ar kamerām," dusmās kliedza Kirkorovs, lietojot ar necenzētus vārdus.

Krievijas šovbiznesa zvaigzne lamājās arī par to, ka darbinieki aizgājuši pusdienās. Kirkorova preses dienests viņa aso uzvedību skaidroja ar perfekcionismu un to, lai labāk sagatavotos priekšnesumam.

Kirkorovs konkursa atklāšanā uzstājās uzreiz pēc Igora Krutoja mūzikas akadēmijas bērnu kora, Soču simfoniskā orķestra un mākslinieka Dimaša Kudaibergena priekšnesuma. Kirkorovs kāpa uz skatuves ar savas jaunās dziesmas pirmatskaņojumu.
Konkurss "Jaunais vilnis" no 24. līdz 29. augustam norisinās Sočos.

Jau vēstīts, ka festivāls "Jaunais vilnis" dzīvi Jūrmalā pārtrauca īsi pēc tam, kad Krievija anektēja Krimas pussalu, un izveidojās visai garš krievu estrādes mākslinieku saraksts, kuri Latvijā vairs nebija vēlami - Josifs Kobzons, Valērija un citi. Kopš 2015.gada "Jaunais vilnis" vasarās veicina Soču kūrorta ekonomiku, taču Jūrmala no tūristu skaita un ieņēmumiem tādēļ nebūt nav cietusi, gluži otrādi. Lai arī krievu tūristu skaits uz mirkli samazinājās, palielinājās atbraucēju skaits no citām valstīm.

Komentāru izplatīšanas noteikumi

1.Par komentāra saturu atbildību nes portāla lietotājs, kurš izplata komentāru.

2.Portāls neatbild par rakstiem pievienotajiem komentāriem, un tam ir tiesības dzēst komentārus, kas neatbilst LR normatīvajiem aktiem un šiem noteikumiem.

3.Portālam ir tiesības aizliegt lietotājam pieeju sadaļai „Komentāri”, ja lietotājs pārkāpj LR normatīvos aktus un šos noteikumus.

4.Komentāros aizliegts izplatīt:

  • materiālus, kas pārkāpj ētikas, humānisma, morāles, tikumības un pieklājības normas;
  • personas goda un cieņu aizskarošus materiālus;
  • materiālus, kas pauž diskrimināciju un musina uz naida kurināšanu;
  • materiālus, kuros izcelta vardarbība, aicinājums uz vardarbību, draudi;
  • pornogrāfiska rakstura materiālus;
  • materiālus, kas diskreditē Latvijas valstiskumu un nacionālos simbolus;
  • materiālus, kas satur jebkāda veida reklāmu, t.sk. politisko reklāmu un aģitāciju;
  • materiālus, kas pārkāpj fizisko personu datu apstrādes normatīvos aktus (citas personas identificējoša informācija, u.c.);
  • materiālus, kas pārkāpj citu personu intelektuālā īpašuma tiesības;
  • materiālus, kas var saturēt datorvīrusus;
  • u.c. normatīvajos aktos aizliegtu informāciju, materiālus.

5.Ja komentāru ievietotājs neievēro LR normatīvos aktus un šos noteikumus, atkarībā no pārkāpuma rakstura vai sekām pārkāpējs saucams pie likumā noteiktās civiltiesiskās, administratīvās vai kriminālās atbildības.

6. Portāls aizsargā komentāru autoru konfidencialitāti. Portāls informāciju par komentāru autoriem (IP adresi) sniedz tikai un vienīgi tiesībsargājošām iestādēm uz rakstveida pieprasījuma pamata.

7. Publicējot materiālus portālā, portāla lietotājs vienlaicīgi izsniedz SIA „Izdevniecība Rīgas Viļņi” neatsaucamu, vienkāršu, beztermiņa licenci, kas ir spēkā visā pasaulē un par kuru nav jāveic autoratlīdzības maksājumi. Licence SIA „Izdevniecība Rīgas Viļņi” dod tiesības izmantot materiālu jebkādā ar normatīvajiem aktiem atļautā veidā. Izsniedzot licenci SIA „Izdevniecība Rīgas Viļņi”, portāla lietotājs saglabā visas autora tiesības uz publicētajiem materiāliem.

8. Trešajām personām bez rakstiskas atļaujas saņemšanas no SIA „Izdevniecība Rīgas Viļņi” nav tiesības izmantot portāla lietotāju publicēto materiālu portālā.

9. Noteikumi ir saistoši komentāru izplatītājiem.

10. Portāls ir tiesīgs jebkurā laikā pēc saviem ieskatiem mainīt šos noteikumus un izmaiņas stājas spēkā ar brīdi, kad tās ir publiskotas portālā.