foto: Image Press / BACKGRID/All Over / Vida Press
Kailijas Dženeres pusotru gadu vecajai meitai jau pirmais sarkanā paklāja pasākums un ārkārtīgi mīlīga dāmu somiņa
Pusotra gada vecumā Stormi Vebstere ar vecākiem Kailiju Dženeri un Trevisu Skotu apmeklējusi savu pirmo sarkanā paklāja pasākumu.
Slavenības
2019. gada 29. augusts, 06:44

Kailijas Dženeres pusotru gadu vecajai meitai jau pirmais sarkanā paklāja pasākums un ārkārtīgi mīlīga dāmu somiņa

Jauns.lv

Realitātes šova zvaigznes un kosmētikas kompānijas “Kylie Cosmetics” dibinātājas Kailijas Dženeres (22) un repera Trevisa Skota (28) meitai Stormi Vebsterei ir tikai 18 mēneši, bet viņa jau apmeklējusi savu pirmo sarkanā paklāja pasākumu.

foto: Juan Rico / BACKGRID/All Over Pr/ Vida Press

Jaunā ģimene otrdien Santamonikā (ASV) apmeklēja Trevisa Skota dokumentālās filmas “Travis Scott: Look Mom I Can Fly” pirmizrādi. Interesanti, ka pusotru gadu vecais bērns uz sarkanā paklāja pasākumu nebija paņemts līdzi tāpat vien. 28 gadus vecais reperis savu mazo princesi iekļāvis “Netflix” izplatītās filmas... producentu vidū!

Kailijas Dženeres meitas Stormi pirmais sarkanā paklāja pasākums

gallery icon

Stormi Vebstere uz pirmizrādes vakaru ieradās mammai klēpī un cieši ieķērusies viņas kleitas augšdaļā. Meitenīte bija ģērbta zaļi raibās biksēs un krekliņā, bet kājās viņai bija apautas koši baltas botas.

foto: Image Press / BACKGRID/All Over / Vida Press
Pusotra gada vecumā Stormi Vebstere ar vecākiem Kailiju Dženeri un Trevisu Skotu apmeklējusi savu pirmo sarkanā paklāja pasākumu.

Sešas reizes “Grammy” balvai nominētais reperis fotogrāfu zibspuldžu gaismās sniedza meitai buču uz vaiga un pasmaidīja (šo reperi smaidām gadās redzēt reti!), lepojoties, ka ģimene viņu atbalsta šajā nozīmīgajā vakarā.

Ierodoties uz pasākumu, pusotru gadu vecajai dāmiņai līdzi bija arī miniatūra rokassoma, par ko sociālajos tīklos nespēj vien beigt jūsmot Dženeres un Trevisa ģimenes fani.

foto: London Entertainment / SplashNew/ Vida Press

Jāatzīst, ka Stormi Vebsteres rokassomiņu kolekcija jau ir vesela kapitāla vērtībā. Kā nekā viņas vecāki to var atļauties. Kailija Dženere gada sākumā kļuva par jaunāko saviem spēkiem tapušo miljardieri. Viņa kapitālu nopelnījusi galvenokārt ar izcili veiksmīgo kosmētikas kompānijas “Kylie Cosmetics” biznesu. Savu lomu nospēlējusi arī 22 gadus vecās sievietes atpazīstamība, kas gūta, pateicoties realitātes šovam “Keeping Up With the Kardashians”.

Kailijas Dženeres un viņas drauga Trevisa Skota pusotru gadu vecajai meitai jau šobrīd garderobē ir vairāk dizaineru apģērbu nekā vairumam slavenību bērnu kopā ņemot. Tas gan neizbrīna, ja mātes kapitāls novērtēts viena miljarda apmērā.

Šā gada Valentīndienā Dženere savā “Instagram” profilā padalījās ar fotogrāfiju – krāšņu rožu arku, ko viņai svētkos bija sarūpējis mīļotais vīrietis. Fotogrāfijā redzama arī pāra kopīgā meita Stormi, kurai rokās ir šobrīd top dizainera “Jacquemus” darināta rokassomiņa 700 ASV dolāru apmērā.

View this post on Instagram

must be dreaming!! 🌹...

A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on

Tikai dažas dienas pirms Valentīndienas Kailija Dženere bija sarīkojusi grandiozu pirmās dzimšanas dienas ballīti savai meitai. Reperis DJ Khaled tajā gaviļniecei pasniedza miniatūru “Chanel” rokassomiņu.

foto: Instagram

Neaizmirsīsim arī tanti Kimu Kardašjanu, kas visiem Kardašjanu klana bērniem uzdāvināja katram savu “Louis Vuitton” rokassomiņu.

Turklāt Kailija atklājusi, ka glabā savas skaistākas un vērtīgākās rokassomiņas, lai vēlāk tās nodotu meitai.

Aizvadītā gada augustā Dženere savā YouTube kanālā atrādīja somiņu kolekciju, kurā pati dārgākā ir 83 000 ASV dolāru vērta krokodilādas soma. Kailija arīdzan parādīja divas somiņas, kuras noliks, lai nākotnē atdotu meitai. Viena no tām ir neliela “Louis Vuitton” somiņa, bet otra 7 700 ASV dolāru vērta spilgti rozā “Hermes Kelly” rokassoma. “Šo es noteikti atdošu Stormi, lai nēsā. Iespējams tad, kad meita teiks – ‘Mammīt, es vēlos nēsāt somiņu.’ Tā, ka šī iespējams būs viņas pirmā rokassoma,” norādīja Kailija.

Tā vien šķiet, ka tas brīdis ir jau pienācis, kad Dženere bērnam somu atdevusi. Šā gada aprīlī bagātniece savā “Instagram” blogā publiskoja fotogrāfiju un video, kurā mazā jaunkundze redzama ar viņas pasakaini dārgo “Hermes” somiņu uz pleca.

View this post on Instagram

💕🌴✨

A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on

“Viņa nevēlas to pat izlaist no rokām,” pie video rakstīja māmiņa miljardiere.

View this post on Instagram

she won’t let go of that purse 👛 😫

A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on

Mazās Stormi Vebsteres rokassomiņu kolekcija novērtēta 26 000 ASV dolāru apmērā. Neaizmirsīsim, ka bērnam ir tikai pusotrs gads, un kolekcija tikai turpinās augt!

Kailijas Dženeres māja par 13.45 miljoniem

gallery icon

Kailijas Dženeres dzīves ainiņas

Foto no modeles, uzņēmējas un sociālo tīklu zvaigznes Kailijas Dženeres "Instagram" profila.

gallery icon

Tā Kailija Dženere ar draudzenēm atzīmē dzimšanas dienu Bahamu salās

Kardašjanu klana jaunākā atvase Kailija Dženere sarīkojusi sev vairākas 19. dzimšanas dienas ballītes. Tusēt uz Bahamu salām viņa līdzi aicinājusi ...

gallery icon

Kailijas Dženeres 18. dzimšanas diena

gallery icon

Kailijas Dženeres pārvērtības

Slaveno Kardašjanu pusmāsas Kailijas Dženeres pārvērtības.

gallery icon