foto: no privātā arhīva
Nokristīts eksprezidenta Zatlera jaunākais mazdēls
Samuels Gustavam un Rutai ir pirmais kopīgais bērns.
Slavenības
2019. gada 27. augusts, 04:59

Nokristīts eksprezidenta Zatlera jaunākais mazdēls

Inta Mengiša

Žurnāls "Kas Jauns"

18. augustā Svētā Jāņa baznīcā Piņķos piecu mēnešu vecumā nokristīts "Cēsu alus" mārketinga daļas vadītāja Gustava Zatlera un viņa sievas Rutas Zatleres dēls Samuels.

Kā vēsta žurnāls "Kas Jauns", kristības norisinājās aptuveni 30 viesu klātbūtnē, starp kuriem bija arī mazuļa vectētiņš Latvijas Valsts 7. prezidents Valdis Zatlers ar kundzi Lilitu Zatleri. Par krustvecākiem kļuva Gustava un Rutas tuvi draugi Agnese un Kristaps Grīnbergi, kuri aizvadītā gada sākumā bija Zatleru pāra vedēji kāzās.

foto: no privātā arhīva
Samuels ar vecākiem, krustvecākiem un Piņķu Sv. Jāņa draudzes mācītāju Andri Krauliņu.

Pēc kristību ceremonijas Zatleru ģimene devās uz Babītes Svētās Annas baznīcu, kuras dārzā Samuelam par godu iestādīja dižskābarža kociņu. Svinīgās pusdienas un kopīga pasēdēšana notika krodziņā "Ābeļdārzs".

foto: no privātā arhīva
No skaistās fotosesijas kristību dienā Samuelam par piemiņu tiks glabāti arī fotomirkļi kopā ar vectētiņu Valdi Zatleru un bijušo valsts pirmo lēdiju Lilitu Zatleri.

Samuels Valdim Zatleram ir sestais mazbērns, un jau kopš agras mazotnes puisēns tiek radināts pie mūzikas un kultūras dzīves. Tētis Gustavs atklāj, ka kopā ar dēlu šovasar apmeklēti vairāki mūzikas festivāli un neskaitāmi koncerti.

Citas interesantākās ziņas un notikumus lūkojiet šīs nedēļas žurnālā "Kas Jauns"!