foto: Kristina Bumphrey/StarPix/REX/ Vida Press
Dīvainākie iemesli, kāpēc zvaigznes bloķējušas savus sekotājus soctīklos
Modele Krisija Tīgena.
Slavenības
2019. gada 20. augusts, 06:40

Dīvainākie iemesli, kāpēc zvaigznes bloķējušas savus sekotājus soctīklos

Jauns.lv

Līdz ar sociālo tīklu popularitāti faniem radusies iespēja sajusties vēl tuvākiem savām iemīļotajām zvaigznēm. Taču dažkārt cilvēki nesajūt robežu un jauc fanu būšanu ar draudzību. Viņi tiktāl “sakrīt uz nerviem” slavenībām, ka tās nolemj viņus bloķēt.

Arī slavenajiem cilvēkiem ir jūtas, tāpat kā ikvienam no mums. Dažkārt labākā atbilde uz aizskarošiem komentāriem un naidīgu kritiku savā mikroblogā ir rakstītāja bloķēšana.

Arī daža slavenība uz savas ādas izbaudījusi to, ka kritiskas piezīmes var novest līdz tevis bloķēšanai virtuālajā pasaulē. Amizanti, bet modeli Krisiju Tīgenu nobloķējis neviens cits kā ASV 45. prezidents Donalds Tramps. Tīgena deviņus gadus bija sekojusi Trampam sociālajos tīklos un ar savu kritisko viedokli nebija skopojusies. Trampam, kurš nekad neesot bijis šīs modeles fans, tas visbeidzot apnicis un viņš jauno dāmu bloķējis - pēc tam, kad viņa Trampam tviterī uzrakstījusi: “smejos, nevienam jūs nepatīkat”.

“Deviņus gadus nīstot Donaldu Dž. Trampu un pasakot “smejos, nevienam jūs nepatīkat”,  tas bija pēdējais piliens,” saviem soctīklu sekotājiem pavēstījusi modele Krisija Tīgena. Mūziķa Džona Ledženda laulātā draudzene pavisam noteikti nav vienīgā, kurai kāds par pateiktu “joku” vai provokatīvu komentāru bloķējis pieeju savam kontam.

Naomi Kempbela

foto: Image Press Agency/Splash News // Vida Press

Ja vēlies būt draugos ar supermodeli Naomi Kempbelu virtuālajā pasaulē, neuzdrošinies  pieminēt mobilos tālruņus un asistentu galvas vienā un tajā pašā teikumā. Karolīnu Hironsu šā iemesla dēl bloķēja pati mis Kempbela, kas pirms vairākiem gadiem tiesā tika atzīta vainīga lietā, kurā tika apsūdzēta par savas palīdzes piekaušanu, tostarp divreiz esot situsi asistentei ar mobilo tārluni pa galvu.

Džonatans Čebans

foto: action press/ Vida Press

Realitātes šova zvaigznes Kimas Kardašjanas labākais draugs Džonatans Čebans nobloķēja fanu pēc tam, kad viņš uzrakstīja, ka Čebans “izskatoties pēc cepta avokado”.

Krisija Tīgena

foto: Vida Press

Modele savā blogā bija ierakstīsi, ka seriāls “Draugi” nav jautrs, kas ļoti sadusmoja lielāko daļu šī TV šova fanu. Kāda no fanēm atļāvās iebilst, norādot, ka Tīgena maldās, un par to modele viņu bloķēja.

R. Kellijs

foto: Brock Miller / Splash News/ Vida Press

“Es pajautāju R. Kellijam, vai viņš bija tas vīrietis, kurš urinēja uz cilvēkiem metro,” raksta kāds fans, kurš par šo jautājumu nobloķēts un tā arī neesot saņēmis atbildi no mūziķa.

Cardi B

foto: Xavier Collin/Image Press Agency/ Vida Press

Repere nobloķēja kādu fani tikai tāpēc, ka viņa devusi mājienu, ka mūziķes mīļotais vīrietis, iespējams, viņu krāpj.

Hloja Kardašjana

foto: Xavier Collin/Image Press Agency / MEGA / Vida Press

Realitātes šova zvaigznei Hlojai Kardašjanai apnicis klausīties, ka cilvēki uzskata, ka viņas īstais tēvs patiesībā ir  O. Dž. Simpsons. Hloja nobloķēja kādu fani pēc tam, kad viņa pie fotogrāfijas komentārā uzrakstījusi: “papucis nāk mājās”.

Ašers

foto: Stewart Cook/Variety/REX/ Vida Press

Mūziķis Ašers nobloķējis fani pēc tam, kad viņa ieteikusi nākt klajā ar atzīšanos un pateikt, ka viņam ir herpes vīruss.

Donalds Tramps

foto: Mikhail Klimentyev/TASS/All Over/ Vida Press

“Es ieteicu Trampam “pieaugt”, un viņš mani bloķēja,” – Nilla Bīna.

Ašanti

foto: Broadimage/REX/ Vida Press

“Ašanti mani bloķēja, jo es pateicu, ka viņai ir jauka vaigu bārda.”

Blac Chyna

foto: Broadimage/REX/ Vida Press

Modelei Blac Chyna neiepatikās, kad viņai “Instagram” profilā uzrakstīja, ka vienā no fotogrāfijām viņa izskatoties līdzīga Maiklam Džeksonam. Blac Chyna nekavējoties bloķēja šī komentāra autori.

Dr. Fils

foto: Gregory Pace/REX/ Vida Press

“Doktors Fils mani bloķēja vietnē “Instagram”, jo es pateicu, ka vēlētos noraut viņam ūsas un uzlikt sev uz pieres.” Kā gan kādam prātā ienāk kaut kas tāds?

Nikija Mināža

foto: Instagram, Vida Press

Repere Nikija Mināža bloķēja fani, kas bija atļāvusies pateikt, ka mūziķe vienmēr vēlas, lai pasaule grieztos tikai ap viņu.

Vils Smits

foto: CAMERA PRESS/Keith Mayhew / Vida Press

Aktieris Vils Smits nobloķēja fani, kas nepārtraukti prasīja, lai viņš pastāsta kaut ko jaunu par Fresh Prince. Astoņdesmitajos gados Smits ieguva popularitāti ar Fresh Prince lomu TV seriālā. Spriežot pēc aktiera rīcības, nekā jauna no Fresh Prince nesagaidīsim…

Vilmers Valderama

foto: AFF-USA/REX/ Vida Press

Aktieris Vilmers Valderama bloķēja “Twitter” lietotāju, kas iztiecās, ka viņš izskatoties pēc Demijas Lovato, tikai ar bārdu.

Stīvijs Vonders

foto: Nelson/EXPRESS SYNDICATION / Vida Press

“Varu saderēt, ka neviens nevar sacensties ar mani. Mani nobloķēja Stīvijs Vonders, vai viņa menedžeris, jo es pateicu, ka sieva pārkārto mēbeles, kad uz viņu sadusmojas.”

Bobs Sadžets

foto: Art Garcia/Sipa USA/ Vida Press

Seriāla “Pilna māja” zvaigzne nobloķējis fanu, kas pajautājis, vai viņš ir īsts cilvēks. “Viņš mani bloķēja zibenīgi ātri.”  Izskatās, ka atbildi neuzzināsim…

Madonna un Solānža Noulza

foto: Broadimage/REX/ Vida Press

Dažkārt pat neesot vajadzīgs iemesls. “Madonna un Solānža mani nobloķēja. Es pat nezinu, kāpēc.”

Ērika Badū

foto: London Entertainment /GoldenEye / Vida Press

“Ērika Badū mani nobloķēja pēc tam, kad bija publiskojusi fotogrāfiju ar aizsegtu numuru. Es to uzminēju piecās minūtēs un ierakstīju komentāros. Viņas tālrunis “eksplodēja”. Es laikam sabojāju visu prieku.”

50 Cent

foto: @ParisaMichelle / SplashNews.com/ Vida Press

Kāds “Instagram” blogā reperi 50 Cent nosaucis par “žurku” un par to ticis bloķēts. Kurš gan nebloķētu tādu rupekli?