foto: Juris Rozenbergs
FOTO: līksmā ballītē dzimšanas dienu nosvin dziedātāja Katrīna Gupalo
Mūzika
2019. gada 18. jūlijs, 08:45

FOTO: līksmā ballītē dzimšanas dienu nosvin dziedātāja Katrīna Gupalo

Jauns.lv

Trešdien, 17. jūlijā, Rīgā, kultūras bārā "Sapņi un kokteiļi", notika dziedātājas Katrīnas Gupalo jaunā videoklipa prezentācija un viņas dzimšanas dienas ballīte.

Katrīnas Gupalo dzimšanas dienas ballīte

2019. gada 17. jūlijā Rīgā, kultūras bārā "Sapņi un kokteiļi", notika dziedātājas Katrīnas Gupalo jaunā videoklipa prezentācija un viņas dzimšanas ...

gallery icon
61

Katrīna pasākumā prezentēja savu jauno singlu "Svārki?" - šīs dziesmas ideja, pēc Gupalo klāstītā, ir "par balansu starp sievišķību un spēku, maigumu un spēju būt par savas dzīves noteicēju".

Ballītē tika atrādīts arī dziesmas mūzikas video, varēja lūkot tā tapšanas aizkulises, kā arī tika svinēta Katrīnas dzimšanas diena. Gaviļnieces sveicēju pasākumā netrūka - protams, to vidū bija arī Gupalo mīļotais vīrietis, pasaulē pazīstamais pianists Andrejs Osokins.

foto: Juris Rozenbergs
Katrīna un Andrejs.

Kā vēstīts Katrīnas mājalapā internetā, viņa ir "viena no neordinārākajām latviešu mūziķēm – spēcīga un sensuāla balss tembra īpašniece, komponiste, virtuoza pianiste, mūzikas izrāžu veidotāja, producente un aktrise". Studējusi Rietumu Mūzikas akadēmijā Kalifornijā un Londonas Karaliskajā mūzikas akadēmijā, guvusi atzinību dažādos starptautiskos konkursos, tai skaitā Parīzē, Londonā, Maskavā un ASV.

Romantiskais pāris Andrejs Osokins un Katrīna Gupalo 2017. gada pavasarī

Klasiskās mūzikas aprindās augstu vērtētais pianists Andrejs Osokins un dziedātāja un pianiste Katrīna Gupalo satikās Rīgā, iemīlējās Parīzē, dzīvoja Londonā, ...

gallery icon
11

Emēlijas Sandē un Katrīnas Gupalo koncerts „Palladium”

Emēlijas Sandē un Katrīnas Gupalo koncerts „Palladium”.

gallery icon
38