Dž.Dž.Džilindžers ar sievu Spānijā piedzīvo milzu pārsteigumu
Slavenības
2019. gada 18. jūlijs, 05:59

Dž.Dž.Džilindžers ar sievu Spānijā piedzīvo milzu pārsteigumu

Žurnāls "Kas Jauns"

Dailes teātra mākslinieciskais vadītājs Dž.Dž.Džilindžers, īstajā vārdā Raimonds Rupeiks, ar laulāto draudzeni Ingu Grencbergu šovasar, apceļojot Eiropu un baudot romantiku divvientulībā, Spānijas kūrortpilsētā Loretā de Marā pēkšņi attapās latviešu ielenkumā.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Nu rit jau otrais mēnesis, kopš Džilindžers ar sievu Ingu ir prom no Latvijas, jo vasaru laulātie izlēmuši pavadīt ceļojot. Pāris jau pabijis Vācijā, Nīderlandē, Andorā, Francijā un Spānijā, kur līdztekus atpūtas, dabas, atmosfēras, kultūrvēstures un divpatības baudīšanai Grencberga arī cītīgi strādā pie savas grāmatas "Sestā sieva" rakstīšanas, vēsta žurnāls "Kas Jauns".

Nonākot vienā no Spānijas Vidusjūras piekrastes gleznainākajām kūrortpilsētām Loretā de Marā, režisors ar sievu bija pārsteigti ne pa jokam, jo atklājās, ka tieši šajā laikā tur norisinās festivāls Latviešu kultūras dienas Katalonijā. Par to abi uzzinājuši, pastaigas laikā uz ielas nejauši sastopot aktieri Vari Vētru, kurš Spānijā bija ieradies kopā ar sievu Sanitu un piecus mēnešus veco dēlu Matīsu Ūvi un vakarā aicināja draugus atnākt uz festivāla atklāšanas koncertu.

foto: Inta Mengiša
Džilis un Inga bija pārsteigti, satiekot Spānijā aktieri Vari Vētru, kurš atbraucis uzstāties latviešu festivālā.

Koncertu, kurā piedalījās vairāk nekā 100 dziedātāju un dejotāju no Latvijas un Lielbritānijas, kā arī vietējo baletskolu audzēkņi, vadīja Latvijas Nacionālā teātra aktieris Egils Melbārdis. Arī viņš uz Spāniju bija atbraucis kopā ar ģimeni – sievu aktrisi Annu Klēveri un dēlu Rūdolfu.

“Tas bija neticami – pusotru mēnesi nekur apkārt nedzirdējām latviešu valodu, bet te pēkšņi nonākam latviešu koncertā! Burvīgi!” pēc koncerta baudīšanas sastapti, malkojot kokteiļus vienā no pludmales restorāniem, žurnālam "Kas Jauns/;  bilda Dž.Dž.Džilindžers ar kundzi Ingu. Viņa uz pasākumu bija saposusies efektīgā minikleitā un izsmalcinātās augstpapēžu kurpēs un izskatījās žilbinoši.

Citas interesantākās ziņas un notikumus lūkojiet šīs nedēļas žurnālā "Kas Jauns"!

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās