foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Kolorītā Krievijas dziedātāja Lolita šķiras arī no sava piektā vīra
Lolita 2014. gadā Jūrmalā - festivālā "Jaunais vilnis".
Slavenības
2019. gada 9. jūlijs, 06:58

Kolorītā Krievijas dziedātāja Lolita šķiras arī no sava piektā vīra

Jauns.lv

No sava piektā vīra šķirties izlēmusi Krievijas estrādes zvaigzne Lolita Miļavska.

55 gadus vecā Lolita sociālās saziņas tīklā "Instagram" pavēstījusi, ka laulībai ar sportistu Dmitriju Ivanovu pienācis gals.

Pāris nav gribējis saglabāt attiecības, lai pēc tam nemitīgi strīdētos. "Man deviņus gadus bija brīnišķīgs jauns vīrs, un es viņam no visas sirds vēlu visu to labāko," saka Lolita. "Es lepojos ar viņa drosmi - galu galā viņš jau varēja palikt un ciest mani visu atlikušo dzīvi," joko Ukrainā dzimusī estrādes māksliniece, kas deviņdesmito gadu otrajā pusē popularitāti PSRS ieguva, kopā ar tautieti un kolēģi Aleksandru Cekalo dziedot kabarē duetā "Akadēmija".

Kā „vecā krievu dziedātāja” Lolita tika pie selfija ar Rikiju Mārtinu

Īstu svētlaimi pirms došanās prom no „Jaunā viļņa” piedzīvoja krievu dziedātāja Lolita (50), kurai Rīgas lidostas VIP terminālī izdevās tikt ...

gallery icon
11

Ivanovs ir Miļavskas piektais vīrs. Vispirms Lolita Goreļika dažus gadus dzīvoja laulībā ar kursabiedru Aleksandru Beļajevu, vēlāk, lai iegūtu Maskavas pierakstu, fiktīvi apprecējās ar Vitāliju Miļavski.

Par Lolitas trešo vīru kļuva kolēģis Cekalo - viņi kopā nodzīvoja 12 gadu. Tad sekoja uzņēmējs Aleksandrs Zarubins, ar ko Lolita kopdzīvē spēja izturēt piecus gadus. Bet 2010. gadā Lolita apprecējās ar Dmitriju Ivanovu - tenisistu, kas par dziedātāju ir 12 gadu jaunāks.