foto: Dutch Press Photo/WENN.com/Vida Press
Princis Harijs un hercogiene Megana nolēmuši dēlu ņemt līdzi bīstamā ceļojumā
Princis Harijs un Megana Mārkla.
Slavenības
2019. gada 30. jūnijs, 05:53

Princis Harijs un hercogiene Megana nolēmuši dēlu ņemt līdzi bīstamā ceļojumā

Jauns.lv

Saseksas hercogu pāris pārsteidzis sabiedrību ar visnotaļ ekstravagantu lēmumu. Harijs un Megana nolēmuši savu mazo dēlu Ārčiju ņemt līdzi garā un ne pārāk vieglā ceļojumā.

Jaunā ģimene nolēmusi doties uz pašu karstāko un bīstamāko kontinentu uz mūsu planētas – Āfriku. Ceļojums nav ieplānots tuvākajā laikā, bet gan rudenī. Taču Ārčijs, kurš pasaulē nāca šā gada maijā, tobrīd būs tikai pusgadu vecs.

Princis Harijs un hercogiene Megana dalās ar pirmajiem jaundzimušā dēla foto

gallery icon
12

Harija, Meganas un mazā Ārčija ceļojuma maršruts nebūs no vienkāršajiem. Sākumā ģimene dosies uz Dienvidāfriku, bet pēc tam uz Malāviju un Angolu. Harijs ieplānojis pats apmeklēt arī vēl Botsvānu. Princim, kurš jau ir pieredzējis ceļotājs, šādi galamērķi nesagādās problēmas. Taču par pusgadu veco Ārčiju gan būtu jāraizējas.

Princis Harijs gatavojas ekspedīcijai uz Dienvidpolu

gallery icon
16

Mazulim nāksies izturēt vairākus garus pārlidojumus. Turklāt viņš nonāks reģionā, kurā ir daudz dažādu infekciju un kukaiņu, no kuriem bērnu nespēs pasargāt pat miesassargu svīta. Nemaz nerunājot par karsto klimatu, kas Ārčijam būs kas jauns un nepierasts.

Skaistākie mirkļi no prinča Harija un Meganas Mārklas karaliskajām kāzām

gallery icon
71

Princis Harijs, visticamāk, Āfriku neuzskata par bīstamu kontinentu. Pirmo reizi viņš to apmeklēja kopā ar tēvu princi Čārlzu jau 1997. gadā, kad bija 13 gadus vecs. Kopš šī ceļojuma princis Āfrikā atgriezies neskaitāmas reizes un, kā pats to nereti uzsver, viņš šo zemi jau pieradis dēvēt par “savām otrajām mājām”.

Princis Harijs un Megana Mārkla saderinājušies

Meganas Mārklas pirkstā mirdz saderināšanās gredzens, kura dizainu veidojis princis Harijs pats. Savukārt tā tapšanā izmantoti briljanti no princeses Diānas ...

gallery icon
53

Harija ietekmē Āfriku iemīlējusi arī viņa laulātā draudzene. Tieši uz šo kontinentu princis aizveda Meganu, kad abi tikko bija sākuši satikties. Tas notika 2016. gada vasarā.

Princis Harijs Afganistānā

gallery icon
12

“Man izdevās pierunāt viņu pievienoties man braucienā uz Botsvānu. Mēs nakšņojām zem zvaigžņotas debess, dzērām no plaukstas upes ūdeni… Un mēs bijām tikai divatā. Mūsu piecu dienu ceļojums bija pasakains!” – atceras princis Harijs. Tā nebija nejaušība, ka izvēloties dizainu saderināšanās gredzenam, kā galveno un vislielāko no trīs akmeņiem viņš izraudzījās briljantu no Botsvānas – no vietas, kur uzplauka viņu romāns.

Princis Harijs gatavojas iekarot Ziemeļpolu

gallery icon
31

Hercogienes Megana, Ketrīna un citi karaliskās ģimenes pārstāvji piedalās karalienes dzimšanas dienas parādē 2019. gadā

gallery icon
24