foto: Instagram
Britnija Spīrsa ar skolnieces tēlu atgriežas tāltālā pagātnē
Slavenības
2019. gada 28. jūnijs, 13:13

Britnija Spīrsa ar skolnieces tēlu atgriežas tāltālā pagātnē

Jauns.lv

Popzvaigzne Britnija Spīrsa sociālās saziņas tīklā "Instagram" padalījusies ar pārsteidzošu foto, kurā redzama, saģērbusies kā savulaik leģendārājā hitā "…Baby One More Time".

"Šodien devos pirkt jaunas saulesbrilles, bet neko neatradu!!! Nu, nekas... bet es atradu jauku rokassprādzi!!!!!!" foto parakstījusi Britnija Spīrsa, labi zinot, ka viņas 22 miljonu sekotāju uzmanību vairāk pievērsīs izvēlētais ietērps, nevis iegādātā rotaslieta.

Bildē, kas izpelnījusies jau 544 000 "patīk" atzīmju, Britnija redzama skolnieces formā - baltā blūzītē un īsos svārciņos. Tāda pati viņa skraidīja un dancoja videoklipā "…Baby One More Time", ar ko visu pasauli sajūsmināja 1998. gadā. Klipā gan Britnijai bija vēl arī pelēka jaciņa un tumšas zeķes, kā arī divās bizēs sapīti mati. Arī svārki nav gluži tādi paši, taču komentāros liela daļa rakstītāju, protams, liek nojaust, ko ar šādu tēlu Britnija vēlas atgādināt.

Vērīgākie gan pamanījuši bildē kādu "nesmukumu" - Spīrsa, pēc viņu domām, ar fotošopa palīdzību samazinājusi sava vidukļa apkārtmēru, taču tas nav veikts gana kvalitatīvi, tāpēc savdabīgi ieliekušās ir dziedātājai aiz muguras redzamā skapīša atvilktnes.

foto: Instagram

Britnijas Spīrsas privātās fotogrāfijas

Britnijas Spīrsas privātās fotogrāfijas.

gallery icon
95