foto: TWIST / BACKGRID/ Vida Press
FOTO: amerikāņu interneta zvaigzne izveļas no auto, teju laužot kaklu
Sāpīgi!
Trakā pasaule
2019. gada 26. jūnijs, 12:30

FOTO: amerikāņu interneta zvaigzne izveļas no auto, teju laužot kaklu

Jauns.lv

Pavisam netīkamu ķibeli, ierodoties uz kādu pasākumu, piedzīvojusi amerikāņu interneta zvaigzne un modele Hanna Stokinga - kāpjot ārā no auto, viņa tā neaprēķināja savas kustības, ka nogāzās, teju sprandu laužot.

"YouTube" zvaigzne Hanna Stokinga izkrīt no auto

Pavisam netīkamu ķibeli, ierodoties uz kādu pasākumu, piedzīvojusi amerikāņu interneta zvaigzne un modele Hanna Stokinga - kāpjot ārā no auto, ...

gallery icon
10

Šāds misēklis, protams, jau var gadīties teju katram, taču Hannas gadījumā viņai skumjākais bija fakts, ka to fiksēja fotokameras. Un nu interneta ārēs uz mūžiem paliks foto, kā Hanna krīt, izkāpjot no "Uber" taksometra.

Ņemot vērā Hannas interneta zvaigznes slavu, daži gan spriež, ka viņa savu kritienu inscenējusi - galu galā pamanījusies i vaibstīties fotogrāfiem, veļoties ārā no auto, i pēc tam piecēlusies un soļojusi iecerētajā virzienā, it kā nekas nebūtu noticis.

27 gadus vecajai Stokingai ir vairāk nekā seši miljoni sekotāju vietnē "YouTube", noslēgti video reklāmas līgumi ar "Google" un FIFA, bet slavu viņa iemantoja savulaik ar saviem video vietnē "Vine".