foto: unsplash.com
No ieslodzījuma atbrīvota sieviete Misūri apmaldās ēkas gaiteņos un kāpņutelpā pavada gandrīz 3 dienas
Ilustratīvs foto.
Trakā pasaule
2019. gada 20. jūnijs, 14:35

No ieslodzījuma atbrīvota sieviete Misūri apmaldās ēkas gaiteņos un kāpņutelpā pavada gandrīz 3 dienas

Jauns.lv

Kāda Sentluisas Tiesu centra ieslodzītā pēc atbrīvošanas no ieslodzījuma vietas pavadījusi gandrīz 3 dienas ēkas kāpņutelpā, jo apmaldījusies un nonākusi avārijas izejas kāpņutelpā, kas automātiski aizslēgusies, ziņo "Fox News".

Sieviete no ieslodzījuma atbrīvota 5.jūnijā, un darbinieki viņai devuši norādes, kā nokļūt līdz izejai - dodies līdz gaiteņa galam līdz liftam, ar to nobrauc līdz 1.stāvam, tad pagriezies pa labi un vari būt brīva.

Sieviete iekāpusi liftā ap 8 no rīta, tomēr tālākās norādes aizmirsusi. 7.jūnijā viņa ap plkst. 18 atrasta evakuācijas kāpņutelpā.

Izrādās, tā vietā, lai liftā nospiestu pirmā stāva pogu, atbrīvotā sieviete saspiedusi visu stāvu pogas un izkāpusi 5.stāvā. Tur viņa devusies uz avārijas izejas durvīm, uz kurām bijusi norāde par to, ka ieiet pa tām drīkst tikai ārkārtas situācijā. Tiesu ēkas drošības noteikumu dēļ sieviete kāpņutelpā automātiski ieslēgta.

Lai gan jau atkal ieslodzītā sieviete skaļi kliegusi, darbinieki viņu nav sadzirdējuši, jo viņa pārvietojusies pa stāviem. Tikai pēc 2 dienām kāds no ēkas darbiniekiem pamanījis sievietes seju caur durvju stiklu.

Laimīgā kārtā sievietes veselībai briesmas nedraudēja, viņa tika paēdināta un padzirdīta. No hospitalizācijas sieviete atteikusies. "Nē, es vienkārši gribu doties mājās," viņa teikusi.

foto: Ekrānuzņēmums no "Google Maps"
Sentluisas Tiesu centrs

Pēc notikušā ieslodzījuma vietas vadība ir mainījusi iekšējās kārtības noteikumus, kas tagad paredz atbrīvoto pavadīšanu līdz ārdurvīm. "Mēs ļoti atvainojamies par notikušo un rīkosimies, lai tas vairāk neatkārtotos," pēc notikušā stāsta Sentluisas ieslodzījuma vietas komisārs Deils Glass. "Iepriekš mēs nekad ar ko tādu nebijām saskārušies."