foto: Mārtiņš Ziders
Pasaulslavenā akordeoniste Ksenija Sidorova kļuvusi par māmiņu
Ksenija pagājušā gada sākumā Latvijas mūzikas ierakstu gada balvas "Zelta mikrofons" pasniegšanas ceremonijā Dailes teātrī.
Slavenības
2019. gada 12. jūnijs, 11:10

Pasaulslavenā akordeoniste Ksenija Sidorova kļuvusi par māmiņu

Jauns.lv

Par māmiņu kļuvusi pasaulslavenā Latvijas akordeoniste Ksenija Sidorova - 10. jūnijā pasaulē nākusi viņas meita Gabriela.

"Esi sveicināta pasaulē, Gabriela Arizaga Sidorova!" tā sociālajos tīklos ievietoto foto, kurā redzama jaundzimušās rociņa, parakstījusi mūziķe, piebilstot, ka vecāki ir neizsakāmi laimīgi, pilni mīlas un prieka un izbauda katru sekundi.

Sidorova arī saka paldies savam vīram spānim Hosē Arizagam par stipro plecu, atbalstu un rūpēm.

Ksenija un Hosē ir pāris jau vairāk nekā četrus gadus. Šoziem intervijā žurnālam "Pastaiga" akordeoniste atklāja, ka Hosē viņu bildinājis vien trīs mēnešus pēc abu iepazīšanās.

View this post on Instagram

A post shared by Ksenija Sidorova (@ksenijasidorova) on

Nu viņi ir precēti, un Ksenija saka - viņi ir ļoti dažādi cilvēki. "Tomēr cilvēkos jāmeklē nevis atšķirīgais, bet līdzīgais. Un tie pirmkārt ir jautājumi, kas saistīti ar ģimenes vērtībām: laulību, bērniem, kādu vietu tavā dzīvē ieņem darbs, utt. Mēs abi nākam no vides, kur ģimenes sajūta ir viena no svarīgākajām lietām. Mani vecvecāki bija precējušies 60 gadus, tad vectēvs nomira. Vecākiem būs 40 gadu kāzu jubileja. Jā, ģimene – tas mums ir tā pa īstam," tā Sidorova-Arizaga.

Ksenija Sidorova ārzemju fotogrāfu fotosesijās

Akordeoniste Ksenija Sidorova ārzemju fotogrāfu fotosesijās.

gallery icon
66