foto: Instagram
Latvijas basketbola spīdeklis Rodions Kurucs atrāda savu draudzeni
Rodions "Instagram" ievietojis foto, kurā redzams uz slavenā Bruklinas tilta ar kādu daiļā dzimuma pārstāvi.
Slavenības
2019. gada 16. maijs, 15:30

Latvijas basketbola spīdeklis Rodions Kurucs atrāda savu draudzeni

Jauns.lv

Latvijas basketbola zvaigzne Rodions Kurucs, kas maizi pelna NBA klubā Bruklinas "Nets", sociālās saziņas tīklā "Instagram" atrādījis savu draudzeni - publicējis foto, kurā redzams, apskāvis daiļu blondīni.

21 gadu vecais basketbolists savu "Instagram" profilu, kurā viņam ir vairāk nekā 37 000 sekotāju, pārsvarā līdz šim izmantoja, atrādot bildes no basketbola laukumiem. Retu reizi redzams atpūtas brīdī, ar sunīti vai pie ēdamgalda.

Taču nu šomēnes ievietojis foto, kurā redzams uz slavenā Bruklinas tilta ar kādu daiļā dzimuma pārstāvi. Abu ciešais apskāviens liek noprast, ka pāri saista romantiskas jūtas. Bilde izpelnījusies vairāk nekā 5700 "patīk", un komentāros arī netrūkst jautājumu - kas gan ir šī noslēpumainā meitene?

View this post on Instagram

👀

A post shared by Rodions Kurucs (@rodionsk17) on

Cēsīs dzimušais Kurucs bija viens no Latvijas U-16 izlases līderiem 2014. gada Eiropas čempionātā, palīdzot komandai tikt pie sudraba godalgām. Profesionāļa karjeru sāka "VEF Rīga", tad nokļuva Spānijas kluba "Barcelona" sistēmā, bet 2018. gadā viņu NBA draftā izvēlējās Bruklinas komanda "Nets". Jau tā paša gada oktobrī viņš debitēja pasaules spēcīgākajā basketbola līgā un šogad piedalījās NBA "Visu Zvaigžņu spēles" nedēļas nogales ietvaros notikušajā "Uzlēcošo zvaigžņu spēlē".

Rodions Kurucs NBA Uzlecošo zvaigžņu spēlē

Latvijas basketbolists Rodions Kurucs no Bruklinas "Nets" komandas piektdien guva desmit punktus Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Visu zvaigžņu spēles programmā ...

gallery icon
8