foto: Publicitātes
Noklausies - pašmāju repa supergrupai "Singapūras satīns" ir, ko teikt par Eiroparlamenta vēlēšanām, Briseli un kāpostu
Mūzika
2019. gada 8. maijs, 12:30

Noklausies - pašmāju repa supergrupai "Singapūras satīns" ir, ko teikt par Eiroparlamenta vēlēšanām, Briseli un kāpostu

Jauns.lv

Latvijas repa supergrupa "Singapūras satīns" faniem vērtēšanai nupat nodevusi sava gaidāmā otrā studijas albuma otro singlu “Briseles kāposts”.

Izaicinājumu "Singapūras satīnam" sarakstīt dziesmu par Eiropas Savienību un Latvijas lomu tajā metuši jauniešu satura platformas “16+” pārstāvji. Tapis arī videoklips, kurā visai skaidri redzama puišu nostāja attiecībā pret Eiropas Savienību un drīzumā gaidāmajām Eiroparlamenta vēlēšanām.

"Šķiet, ka tas nav nekāds noslēpums, ka kopš laika gala esam iestājušies par vērtībām, kas mums ir svarīgas - brīvība, cieņa, vienlīdzība un, protams, nauda jeb kā tautā to mēdz saukt – “kāposts”. Pag, nauda nav vērtība? Nopietni? Labi, mēs kaut ko pārpratām,” atzīst mūziķi.

“Jebkurā gadījumā, mēs ar šo dziesmu vēlējāmies nomest respektu visai brīnišķīgajai un nepelnīti piemirstajai Eiropas un Latvijas deviņdesmito gadu deju mūzikai, bez kuras mūsu popkultūra nebūtu uzplaukusi gluži kā tulpe Nīderlandes ganību laukā. Tas ir eiro-disko, jo mums patīk dabūt eiro un darīt disko, saprotat?” skaidro mākslinieki.