foto: CAMERA PRESS/ROTA / Vida Press
Harijs un Megana atkal atkāpjas no tradīcijām - oficiāla foto no slimnīcas nebūs
Princis Harijs un Megana Mārkla plāno gaidāmā bērna dzimšanu saglabāt noslēpumā.
Slavenības
2019. gada 15. aprīlis, 06:17

Harijs un Megana atkal atkāpjas no tradīcijām - oficiāla foto no slimnīcas nebūs

Jauns.lv

Kā liecina jaunākā informācija, princis Harijs un gaidībās esošā Saseksas hercogiene Megana ziņu par mazuļa piedzimšanu neizziņos tūlīt pēc dzemdībām, bet tad, kad paši būs tam gatavi. Tas nozīmē, ka izpaliks arī fotografēšanās pie slimnīcas ar jaundzimušo uz rokām. Saseksas hercogu pāris nolēmis ieviest nedaudz privātuma it visā, kas saistīts ar drīzumā pasaulē gaidāmo pirmdzimto.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Parasti Bakingemas pils pārstāvis ir pirmais, kas izziņo par britu karaliskās ģimenes kārtējā troņmantinieka pasaulē nākšanu. Tā tas bijis, kad pasaulē nāca karalienes Elizabetes II bērni, prinča Čārlza bērni un arī visi trīs prinča Viljama un hercogienes Ketrīnas bērni. Taču Meganas un prinča Harija situācijā šāds paziņojums no galma kalpotāja mutes neizskanēs.

foto: CAMERA PRESS/ROTA / Vida Press

Saseksas hercogu pāris nolēmis lauzt arī šo seno britu karaļnama tradīciju. Par bērna nākšanu pasaulē jaunie vecāki paziņos paši - kad uzskatīs, ka ir pienācis tam īstais laiks. Līdz tam ziņas par mantinieka piedzimšanu pāris nolēmis saglabāt noslēpumā.

Meganas Mārklas topošās māmiņas stils

gallery icon
25

Kensingtonas pils pārstāvis ceturtdien oficiāli apstiprinājis, ka princis Harijs un hercogiene Megana „ar prieku dalīsies ziņā par bērna nākšanu pasaulē pēc tam, kad viņiem būs bijusi iespēja atzīmēt ģimenes pieaugumu privātā gaisotnē.”

foto: action press/ Vida Press

Tas nozīmē, ka Megana un Harijs, visticamāk, nepozēs ar mazuli uz rokām pie slimnīcas, kā to darīja Kembridžas hercogiene Ketrīna un princis Viljams, kad bija sagaidījuši pasaulē savus bērnus. Pie Svētās Marijas slimnīcas Lindo spārna šos brīžus savulaik iemūžināja fotogrāfi no visas pasaules un TV operatoru komandas.

Princis Viljams un Kembridžas hercogiene ar jaundzimušo dēlu pamet Svētās Marijas slimnīcu

Princis Viljams un Kembridžas hercogiene ar jaundzimušo dēlu pamet Svētās Marijas slimnīcu.

gallery icon
46

Tā kā princis Viljams ir nākamais karalis, no viņa sagaida „atskaitīšanos” svarīgos dzīves notikumos. Savukārt princis Harijs ir tikai sestais rindā uz Lielbritānijas troni, līdz ar to strikti likumi uz viņu neattiecas un princim ir lielāka izvēles brīvība rīkoties pēc sava prāta un vēlmēm.

Princis Džordžs un princese Šarlote slimnīcā apciemo jaundzimušo brāli

gallery icon
20

Harija un Meganas bērnam pasaulē jānāk aprīļa beigās vai maija sākumā. Pils preses centrs sniedzis ļoti maz komentāru par topošo vecāku plāniem, kā arī atteicies komentēt izskanējušās baumas par to, ka Saseksas hercogiene varētu izvēlēties mājdzemdības.

Britu nācijai paziņo - hercogienei Keitai meita!

2.maijā īsi pirms pulksten deviņiem no rīta Kembridžas hercogiene laidusi pasaulē savu un prinča Viljama otro bērnu - tā ir ...

gallery icon
24

Harijs un Megana arī apgalvo, ka paši nezina gaidāmā bērna dzimumu.

Princis Čārlzs un princese Diāna ar jaunāko dēlu

Princis Čārlzs un princese Diāna ar jaunāko dēlu

gallery icon
20
recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās