foto: SplashNews.com/ Vida Press
Hercogiene Megana atteikusies no karalienes ārstiem dzemdībās
Saseksas hercogiene Megana.
Slavenības
2019. gada 10. aprīlis, 06:34

Hercogiene Megana atteikusies no karalienes ārstiem dzemdībās

Jauns.lv

Domājot par drīzumā gaidāmajām dzemdībām, Saseksas hercogiene Megana noraidījusi karalienes ārstu komandu, jo nevēlas „vīrus uzvalkos”, kas palīdzētu viņai šajā delikātajā procesā. Prinča Harija sieva izvēlējusies sievieti dakteri, kurai uzticēt dzemdību norises pārraudzīšanu.

Tautai patīk runāt par Meganas paradumu „lauzt karalisko protokolu”, un tā vien šķiet, ka viņa atkal gatavojas to pārkāpt, domājot par gaidāmā karaļbērna laišanu pasaulē.

Meganas Mārklas topošās māmiņas stils

gallery icon
25

Kāds no Saseksas hercogu pāra paziņām izdevumam „Daily Mail” apliecinājis, ka Megana pieklājīgi, taču pārliecināti, atteikusies no karalienes ārstu komandas, jo nevēlas, lai viņai dzemdību procesā asistētu „vīri uzvalkos”.

foto: CAMERA PRESS/Mark Stewart / Vida Press
Karalienes ārstu komanda Gajs Torps-Bīstons (no kreisās), Markuss Setčels un Alans Farsings pie Svētās Marijas klīnikas Lindo spārna pēc Kembridžas hercogienes Ketrīnas pirmā bērna piedzimšanas 2013. gadā.

„Megana izteicās, ka nevēlas līdzās vīriešus uzvalkos. Viņa bija nelokāma, ka grib savus cilvēkus. Dažus no mums tas mazliet samulsināja,” norādījis paziņa.

„Tas bija mazliet pārsteidzoši. Šie cilvēki [karalienes ārsti] ir labākie no labākajiem,” norādījis kāds cits karaļnamam tuvs cilvēks. „Turklāt bērna dzimšanas procesā viņu loma tāpat būtu ļoti ierobežota, ja pieņemam, ka viss norisinās pēc plāna.”

foto: CAMERA PRESS/ROTA / Vida Press
Hercogiene Megana izvēlējusies ginekoloģi sievieti, kurai uzticējusi uzraudzīt viņas bērna nākšanu pasaulē.

Ārsti, kurus Megana noraidījusi, ir karaļnama ginekologi Alans Farsings un Gajs Torps-Bīstons. Viņi uzraudzījuši visu trīs Kembridžas hercogienes Ketrīnas bērnu nākšanu pasaulē. Turpretī Megana saprotamu iemeslu dēļ izvēlējusies ārsti sievieti, kurai būt klāt dzemdībās.

„Galu galā, šīs ir viņas dzemdības, viņas bērns, un viņai ir jāizvēlas tas, kas šajā brīdī pašai šķiet vispareizākais,” apliecinājis kāds no Meganas paziņām. „Kādas gan citiem ir tiesības kritizēt viņu par šādu izvēli?”

foto: ENT / SplashNews.com/ Vida Press
„Galu galā, šīs ir viņas dzemdības, viņas bērns, un viņai ir jāizvēlas tas, kas šajā brīdī pašai šķiet vispareizākais,” apliecina paziņa.

Atbilde: nekādas. Runā, ka Viņas Majestātes ārsti par šādu lēmumu ne mazliet nav apvainojušies, jo „tas ir tik ļoti personiski”. Izdevums „Daily Mail” gan raksta, ka karalienes ārsti „nevar būt pilnībā izslēgti” no karaliskās atvases pasaulē nākšanas, kas nozīmē, ka viņi būs sasniedzamā attālumā.

Megana Mārkla kopā ar karalisko ģimeni apmeklē Nāciju sadraudzības dienas dievkalpojumu Vestminsteras abatijā

gallery icon
25

Megana Mārkla vienmēr glāsta savu grūtnieces vēderiņu

gallery icon
30