foto: Publicitātes foto
“Katanas ieceļotāji” ārpus kastes - aizraujošas sacensības kulta spēles cienītājiem
Pasākuma afiša.
2019. gada 15. marts, 11:57

“Katanas ieceļotāji” ārpus kastes - aizraujošas sacensības kulta spēles cienītājiem

Jauns.lv

2019. gada 13. aprīlī aktīvās atpūtas pasākumu un dažādu viktorīnu rīkotāji piedāvās Jums auto orientēšanās sacensības ar galda spēles “Katanas ieceļotāji” elementiem.

Vai tu labi brauc ar auto, orientējies laikā un telpā un esi spēlējis “Katanas ieceļotājus”?

Izveido komandu (viens auto ir viena komanda) un pievienojies mums auto orientēšanās sacensībās.

Šķiet sarežģīti? Neuztraucies, visu paskaidrosim un būs aizraujoši! Spēles dienā komandai tiks iedota karte un uzdevumi. Būs kartē atlikti punkti, kas jāatrod dabā, būs uzdevumi, kas jāatrisina, lai tos atrastu dabā. Būs arī īpašie tiesnešu kontrolpunkti, kuros jāveic dažādi uzdevumi.

Šoreiz nebūs tikai jāatrod objekts un jātaisa bildes, komandai tiks iedota piekļuve īpašai spēles vadības sistēmai, kura darbojas telefonā ar interneta palīdzību. Katrā punktā būs kāds uzdevums, par kura paveikšanu saņemsiet kādu no četriem resursiem – koks, māls, akmens vai labība. Šie resursi būs jāizmanto, lai celtu ciematus, ceļus, iegādātos attīstības kārtis utt.

Tās nebūs sacensības – kuram ātrāks auto vai kurš ir agresīvāks braucējs? Tās būs sacensības, kur uzvarētāju noteiks stratēģija!

Ja vēl aizvien baidies un domā, ka ir ļoti sarežģīti, tad piedāvājam iesildīšanās spēli 31. martā.

Lai piedalītos sacensībās un cīnītos par labu rezultātu, tev ir nepieciešams: auto (ar derīgu tehnisko apskati), mobilais telefons ar uzlādes bateriju vai auto lādētājs, ērts apģērbs, nelieli pārtikas krājumi, lai nezaudētu enerģiju.

Piesaki savu komandu, rakstot uz epastu info@makatana.lv vai info@viktorina.lv. Tāpat vari pieteikties mūsu Facebook lapā.

Būs forši un aizraujoši!

Tēmas