foto: Mārtiņš Ziders
FOTO: Andris Kivičs prezentē savas jaunās grāmatas vāku - teksts vēl nemaz nav nodrukāts
Kiviča jauno grāmatu izdevis apgāds "Jumava", ar kura vadītāju Juri Visocki rakstniekam Kivičam sarokoties nebija viegli - kā zināms, Andrim lauzts labās rokas rādītājpirksts,
Slavenības
2019. gada 8. marts, 11:02

FOTO: Andris Kivičs prezentē savas jaunās grāmatas vāku - teksts vēl nemaz nav nodrukāts

Jauns.lv

Ceturtdien, 7. martā, apgāda "Jumava" telpās notika mūziķa un partijas "KPV LV" 13. Saeimas deputāta kandidāta Andra Kiviča jaunās grāmatas "It kā Tu kaut ko zinātu?" prezentācijas pasākums.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Andra Kiviča jaunās grāmatas vāka prezentācija

2019. gada 7. martā "Jumavas" grāmatnīcā notika mūziķa Andra Kiviča jaunās grāmatas "It kā Tu kaut ko zinātu?" vāka prezentācijas ...

gallery icon
25

Precīzāk sakot, prezentēts tika vien grāmatas vāks - pats rakstu darbs vēl nebūt nesot nodrukāts, tainojās Kivičs. Rakstīt grāmatu viņš tiešām esot pabeidzis, taču starp vākiem liktajās lapās prezentācijas brīdī bija pavisam citi teksti, ne Andra rakstītie. Kivičs jau kādu laiku klāsta, ka grāmata ir teju pabeigta, vien atlicis "uzrakstīt sadaļu par Lieni".

Pasākumā, protams, klāt bija arī Andra mīļotā sieviete Liene Skulme, atklāšanas svētku spilgtākos mirkļus iemūžinot ar savu mobilo tālruni.

Kiviča jauno grāmatu izdevis apgāds "Jumava", ar kura vadītāju Juri Visocki rakstniekam Kivičam sarokoties nebija viegli - kā zināms, Andrim lauzts labās rokas rādītājpirksts, un tāpēc arī atcelta viņa tik plaši apspriestā cīņa ar slavas kāro Niku Endziņu.

Abu cīņa bija paredzēta 9. martā, bet tagad pārcelta uz 20. aprīli.