foto: Ekrānuzņēmums
Mirušā krievu repera Decla 13 gadus vecais dēls soctīklos paziņo - naudas mums nav
Decls pirms gadiem 18. Viņa 13 gadus vecais dēls šobrīd cīnās par tēva tiesībām.
Slavenības
2019. gada 21. februāris, 05:58

Mirušā krievu repera Decla 13 gadus vecais dēls soctīklos paziņo - naudas mums nav

Jauns.lv

"Mamma gandrīz nomira" - tā par pašreiz notiekošo vēsta Antons Tolmackis, 13 gadu vecais dēls reperim Kirilam Tolmackim, kura dzīves pavediens aprāvās 3.februārī 35 gadu vecumā. Kirils Tolmackis bija Krievijā slavena producenta dēls un sabiedrības uzmanībā nonāca gadsimtu mijā ar savu repa mūziku.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Decla 13 gadus vecais dēls Antons sociālajos tīklos paziņojis, ka pēc tēva nāves ģimene cīnās ar naudas krīzi, proti, tās neesot vispār. Turklāt viņa māte Antonija pārcietusi sirdstrieku notikušā dēļ. Runa ir par filmu, jaunu lenti par Declu. Tās režisors, dokumentālists Romans Supers šobrīd vāc ziedojumus filmas tapšanai. Kā uzskata mirušā mākslinieka ģimene, režisors cenšas iedzīvoties uz nelaimes rēķina. Decla dēls to komentējis "Instagram" vietnē:

Pusaudzis publiski pauž nevēlēšanos,  ka par viņa tēvu tiktu veidota filma, vismaz ne režisora Supera redakcijā.

Jau vēstījām, ka 3.februārī par 35 gadus vecā Kirila Tolmacka nāvi sociālajā vietnē "Facebook" paziņoja mūziķa tēvs - Krievijā populārais producents Aleksandrs Tolmackis. "Kirila vairs nav," publicējot sava dēla fotogrāfiju, rakstīja Aleksandrs. Lai arī abiem bija konflikts teju 15 gadu garumā, gan Decla tēvs, gan māte pie dēla kapa nespēja valdīt skumjas.

Maskavā pēdējā gaitā izvadīts 35 gadu vecumā mirušais reperis Decls

gallery icon
11