foto: CAMERA PRESS/ROTA / Vida Press
Princis Čārlzs staro laimē, dāvanā saņemot četrus lācīšus
Viesojoties Augstākajā tiesā princim Čārlzam uzdāvināti četri rotaļu lācīši.
Slavenības
2019. gada 9. februāris, 07:26

Princis Čārlzs staro laimē, dāvanā saņemot četrus lācīšus

Jauns.lv

Pērn britu prinča Čārlza 70. dzimšanas dienas svinībās daudzi ievēroja, ka Velsas princis par baloniem spēj priecāties līdzīgi kā bērns. Šī, izrādās, nav vienīgā ar bērnību saistītā mantiņa, kas Čārlzu spēj sajūsmināt līdz sirds dziļumiem. Prinča sejā parādās neviltots prieks, ja viņam uzdāvina rotaļu lācīti!

Princis Čārlzs un lāči

gallery icon
34

Nesen princis Čārlzs ar sievu Kornvolas hercogieni Kamillu apmeklējis Apvienotās Karalistes Augstāko tiesu Parlamenta laukumā Londonā, lai piedalītos tās jubilejas svinībās. Taču šī politiski nozīmīgā gadadiena nebija vienīgā, par ko todien priecājās Velsas princis.

foto: WENN.com/Vida Press
Princis priecājas par 70. dzimšanas dienā saņemto balonu.

Augstākās tiesas priekšsēdētāja lēdija Brenda Heila nākamajam Lielbritānijas troņa mantiniekam pasniedza četrus rotaļu lācīšus.

Šajā brīdī prinča Čārlza sejā parādījās neviltots prieks. Pirmajā brīdī, kad viņš paskatījās uz plīša lācēniem, radās sajūta, ka princis nespēj noticēt savai laimei (jeb tas bija mulsums, kāpēc viņam, vīrietim cienījamos gados, dāvanā pasniedz četrus rotaļu lācīšus).

foto: CAMERA PRESS/Mark Stewart / Vida Press
Princis ticis pie dāvanas – balona!

Drīz vien atklājās, ka lācēni nav domāti pašam princim, lēdija Heila tos viņam pasniedza, lai Čārlzs rotaļlietas nodotu saviem mazbērniem. Vienu – piecus gadus vecajam princim Džordžam, otru – trīs gadus vecajai princesei Šarlotei, trešo – deviņus mēnešus vecajam princim Luisam un ceturto – prinča Harija un Meganas Mārklas pirmdzimtajam, kuram pasaulē jānāk aprīļa beigās.

foto: CAMERA PRESS/ROTA / Vida Press
Princis Čārlzs par uzdāvinātu rotaļu lācīti spēj priecāties kā mazs bērns! Prieks viņa acīs ir neviltots un pavisam īsts.

Taču neraugoties uz to, ka dāvanas nav viņam, Čārlzs bija entuziasma pilns par mazbērnu pūkainajiem rotaļbiedriem.

Vērīgākie jau aizdomājušies, vai tik dāvinātāja nezina kaut ko vairāk nekā tauta. Divi no lācēniem bija ģērbti zilos džemperīšos, bet otri divi – baltos. Tā kā hercogienei Ketrīnai un princim Viljamam ir divi dēli un viena meita (tātad viņiem vectēvs nodos divus zilajās jaciņās un vienu baltajā jaciņā tērpto lācīti), vai tik tas nenozīmējot, ka Saseksas hercogu pārim gaidāma meitenīte. Varbūt.

foto: REX/ Vida Press
Ja tev kādudien rodas izdevība satikt princi Čārlzu, uzdāvini rotaļu lācīti, viņš patiešām no sirds priecāsies.

Iespējams, ka tā ir tikai sagadīšanās, jo britu karaļnams vairākās paaudzēs popularizējis to, ka topošie vecāki izvēlas paši nezināt mazuļa dzimumu līdz pat bērna nākšanai pasaulē.

Ja par Harija un Meganas bērna dzimumu nekas nav skaidri zināms, tad viens gan ir zināms droši. Ja tev kādudien rodas izdevība satikt princi Čārlzu, uzdāvini rotaļu lācīti, viņš patiešām no sirds priecāsies.

foto: Tim Rooke/REX/ Vida Press
Arī īstie lāči viņam patīk.