foto: AFP/Scanpix
Pēc 14 gadu kopdzīves saderinājies spāņu tenisists Rafaels Nadals
Spāņu tenisists Rafaels Nadals ar mīļoto Mariju Perello.
Slavenības
2019. gada 30. janvāris, 23:42

Pēc 14 gadu kopdzīves saderinājies spāņu tenisists Rafaels Nadals

Jauns.lv

Spāņu tenisa zvaigzne Rafaels Nadals (32) pēc 14 gadu kopā būšanas bildinājis savu mīļoto Mariju Perello. Pāris priecīgo notikumu noslēpumā turējis astoņus mēnešus, jo, kā izrādās, bildinājums izskanējis jau pērnā gada maijā.

Par romantisko notikumu Nadals pavēstījis spāņu laikrakstam "Hola!". Bildinājums izteikts, pārim pavadot brīvdienas Romā, Itālijā.

foto: ddp images/abaca press/ Vida Press
Spāņu tenisists Rafaels Nadals ar mīļoto Mariju Perello.

Nadala draudzene Marija bieži ceļojusi draugam līdzi uz dažādām sacensībām, tai skaitā atbalstījusi viņu no tribīnēm arī šomēnes, turnīrā Melburnā, Austrālijā.

Tenisists jau iepriekš intervijās ir atklājis, ka ļoti vēlas uzsākt ģimenes dzīvi. "Protams, man ir nodomi veidot ģimeni. Es mīlu bērnus, es ļoti vēlētos, lai mani bērni nākotnē nodarbotos ar to, kas viņiem visvairāk patiktu," stāstījis Nadals.

foto: Utrecht, Robin/action press/REX/ Vida Press
Spāņu tenisists Rafaels Nadals ar mīļoto Mariju Perello.

Viņa mīļotā Marija gan vairījusies no starmešu gaismas. Zināms, ka viņa darbojas apdrošināšanas jomā, kā arī ir projektu vadītāja Nadala veidotā labdarības fondā. 2011.gadā kādā intervijā Marija ieminējusies, ka cenšas pārlieku nekontrolēt draugu: "Viņam nepieciešams miers, kad viņš ir sacensībās, turklāt doma vien par klīšanu apkārt un viņa gaidīšanu, atgriežamies no sacensībām, mani nogurdina. Tas mani tiešām nogurdinātu, un tad arī viņš sāktu uztraukties. Ja es viņam visur sekotu es baidos, ka mēs sāktu nesatikt savā starpā."

foto: Javier Garcia/BPI/REX/ Vida Press
Spāņu tenisista Rafaels Nadala mīļotā Marija Perello.

Nadals atklāj, ka abi ieplānojuši laulāties klusā ceremonijā Spānijas salā Maljorkā, kas ir arī abu dzimtā vieta. Kāzas iecerētas šī gada rudenī.