foto: REUTERS/SCANPIX
Mets Leblāns par leģendāro "draugu" apvienošanos: "Es to vienkārši nevēlos"
Aktieris Mets Leblāns.
Kino
2019. gada 25. janvāris, 13:46

Mets Leblāns par leģendāro "draugu" apvienošanos: "Es to vienkārši nevēlos"

Jauns.lv

Lai gan komēdijseriāla "Draugi" filmēšana pārtraukta jau pirms 15 gadiem, fani joprojām cer redzēt jautrās kompānijas atkalapvienošanos. Kā atklāj aktieris Mets Leblāns (51), kurš seriālā atveidoja komisko un allaž problēmu piemeklēto Džouiju, viņš neuzskata, ka tā būtu laba ideja, ziņo "Metro News".

"Cilvēki vēlas zināt, kas ar viņiem (draugiem) noticis, tomēr seriāls ticis uzņemts par neilgu periodu par cilvēku dzīvi pēc koledžas, pirms viņi apprecas un uzsāk ģimenes veidošanu," atklāj Leblāns. "Atkal atgriežoties pie tā pēc visiem šiem gadiem.. es pat nezinu, kāds būtu stāsts. Viņi visi būtu jau pārdzīvojuši to periodu, tāpēc tas vienkārši vairs nebūtu tas."

foto: Nils Jorgensen/REX/ Vida Press
Leģendārā komēdijseriāla "Draugi" aktieri.

Aktieris uzsver arī to, ka pēc seriāla uzņemšanas pagājis tiešām ilgs laiks un vecums skāris arī viņu: "Būsim atklāti, es nedomāju, ka kāds ļoti vēlētos redzēt, kā vecajam Džoijam tiek veikta kolonoskopija. Jauki bija tad, kad viņš dzēra kafiju "Central Perk" kafejnīcā vai devās uz darba intervijām. Medicīnisko procedūru apmeklēšana noteikti nebūtu tik jautra. Es negribu to darīt. Tik vienkārši."

foto: Splash News/NBC/ Vida Press
Aktieris Mets Leblāns Džouija lomā seriālā "Draugi".

51 gadu vecais aktieris atklāj arī kādu kuriozu no dzīves: "Tas notika pirms pāris gadiem. Es pastaigājos pa ielu un kāda pusaugu meitene, šķiet, 13 vai 14 gadus veca, ieraudzījusi mani sauca "Ak mans dievs, tu esi Džoija tēvs!"

foto: Mr Mark / BACKGRID/ Vida Press
Aktieris Mets Leblāns.

Atgriežoties pie jautājuma, uz kuru atbildi sadzirdēt vēlētos daudzi komēdijseriālu cienītāji, Leblāns vēlreiz apstiprina, ka, viņaprāt, apvienošanās nav gaidāma: "Toreiz mēs bijām daudz jaunāki un, manuprāt, tēliem tādiem arī būtu jāpaliek. Parasti es nekad nesaku "nekad", tomēr šajā sakarā es noteikti teikšu "nekad"."

foto: CAMERA PRESS/Stewart Mark / Vida Press
Leģendārā komēdijseriāla "Draugi" aktieri.