foto: Ekrānšāviņš no youtube.com.
VIDEO: algu nesaņēmis celtnieks ar ekskavatoru izposta jaunuzcelto viesnīcu
Trakā pasaule
2019. gada 22. janvāris, 16:44

VIDEO: algu nesaņēmis celtnieks ar ekskavatoru izposta jaunuzcelto viesnīcu

Jauns.lv

Neilgi pirms jaunās viesnīcas "Travelodge" ēkas nodošanas Lielbritānijā, kāds objektā strādājošais celtnieks, satrakojies par algas neizmaksāšanu laikā, ar ekskavatoru iebraucis viesnīcā pa parādes durvīm un to kārtīgi izpostījis, ziņo "BBC".

Ekskavatora vadītājs dusmās uzbraucis pa viesnīcas priekšā esošajām trepēm, pa ceļam ar kausu aizķerot un izsitot durvis un logus. Neapmierinātais vīrietis apzināti nodarījis postījumus nesen kā pabeigtajai viesnīcai, jo nav bijis apmierināts ar darba devēja attieksmi.

Aculiecinieki stāsta, ka demolēšana notikusi aptuveni pusstundu. Neviens nav spējis vīrieti apturēt, jo tas bijis pārāk bīstami. Pēc dusmu uzplūdu norimšanas, vīrietis izlecis no braucamrīka un meties bēgt. Runā, ka strīds bijis par neizmaksātām 600 britu mārciņām.

foto: Ekrānšāviņš no youtube.com.

"Mēs bijām jau pabeiguši darbu, gatavojāmies objekta nodošanai. Viss tika sakopts, kad pēkšņi viens idiots izdomāja paņemt ekskavatoru un iebraukt ēkā," stāsta viens no notikuma vietā satiktajiem celtniekiem, "Neviens nesaprata, kas notiek. Strādnieki laukā stāvēja un skatījās, atkārtiem žokļiem. Tikmēr darbu vadītājs izmisis skraidīja apkārt kā vista bez galvas."

Notikušā sakarā interneta asprāši izveidojuši ziedojumu vākšanas platformā "Go Fund Me" projektu, kurā tiek vāktas 600 mārciņas, kuras izmaksāt neapmierinātajam celtniekam. Summa savākta pāris stundu laikā.

Tēmas